Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 28-03-24, 17:45:26
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2010 » Листопад » 22 » З Святом нас!
З Святом нас!
21:09:33


Сьогодні ми відзначаємо чергову Помаранчеву річницю. І я точно знаю, ми це робимо, щоб хоч на мить, хоч подумки, зануритися у ту неймовірну атмосферу, коли перехоплювало подих від сили Духу, сили Волі і Свободи. Ми це робимо, щоб знову відчути Божественну присутність і силу любові до ближнього.

Майдан підтвердив вибір європейського курсу України. Тоді люди мирно та відкрито сказали владі, що вони хочуть змін у своїй країні. Люди вийшли на Майдан не "за" чи "проти" кандидатів. Вони виходили на майдани по всій Україні за себе, за своє право вибору. Вони виступали проти виборчих фальсифікацій і тотального використання адмінресурсу.

Певна, у ті дні і місяці ми як нація скинули із себе ярмо страху. І це – найважливіше. Свобода як базова цінність існування суспільства у стосунках з державою була проголошена саме на Майдані.

Віднині Майдан – вже не площа, на якій проходять мітинги. Майдан – це наш шлях, у якому відкрите місце для кожного із нас. Майдан – це шлях, на якому ми пізнаємо справжню живу історію свого народу. Це – шлях, на якому були зрада, обман, приниження, розчарування. В країні було два різних Майдани – політиків і людей. На жаль, політики не використали енергію позитиву для проведення структурних реформ, на які так чекало суспільство. Тому, можливо, деякі матимуть спокусу сказати, що колосальна енергетика Майдану пішла в пісок.

Пам'ятаймо, що вся наша Українська земля від краю до краю скроплена кров'ю борців за волю, незалежність, свободу України, за народ. Вони клали на цей вівтар найцінніше, що у них було, своє життя. Вони тоді точно знали і усвідомлювали, що у них немає жодної перспективи. Сьогодні ця перспектива у наших з вами руках.

Зі святом нас!
Категорія: Наші новини | Переглядів: 1435 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 3.6/7 |
Всього коментарів: 141 2 »
14 Auth  
0
Pleiasng to find someone who can think like that

13 Надвірнянець  
0
Не забудьте вшанувати жертв голодомору 32-33 років
http://svoboda-vo.at.ua/news/zvernennja_gromadskogo_komitetu_iz_vshanuvannja_pam_jati_zhertv_golodomoru_genoci du_1932_1933_rokiv_v_ukrajini/2010-11-26-423

12 ха-ха  
0
Бу-гагага))))))))
Менты зассали дворы вокруг Майдана

http://play.ukr.net/videos/show/key/4472eeaf675b2ccb16d33c7f50646378


11 333  
0
Матыас в Надвірну не приїде. Це розвод на бабки

10 Z  
0
Правдолюбу.
Ці жертви аборту розплодились в раидерадміністрації. Понабирав ЗЕК хапуг і проститук в органи влади як кроликів і вони сидять при кориті і в теплі,рахуючи взятки.

8 Правдолюб  
0
Посту№7.Шановний, ви часом не жертва аборту совкової помийної ями,в якій сиділа переважна більшість населення СиРиСиРи.В іншому випадку випадку роз"ясніть значення слова спекулянт.

9 westukr  
0
Пошукайте в тлумачному словнику або в інеті, от тоді і (можливо) поговоримо!

7 westukr09  
-1
Хто зараз на МАЙДАНІ? СПЕКУЛЯНТИ!!!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!

6 Andriy  
1
http://www.youtube.com/watch?v=6XWL3GNbzUc - Податковий кодекс по Данецкі

5 роман мажак  
1
закладений фундамент викладемо стіни величезна подяка підприемцям що на майдані

4 ГО Майдан  
0
Вітаю вас із Днем Свободи.

Цим святом, започаткованим Помаранчевою революцією, відзначаємо зусилля всіх синів і доньок України, які впродовж нашої історії боролись і працювали задля незалежності народу, торжества справедливості та утвердження і додержання прав людини. Значення цього дня виходить за рамки політики, його роль загальнонаціональна і значима для всіх і кожного, для минулого і майбутнього.

Свобода – наша мета і водночас політична і суспільна реальність –об'єднує громадян України незалежно від поглядів і переконань. Той факт, що в країні панує справжня воля для думки, позиції, вибору та ініціативи, є незаперечним. Найважливіше, що суспільство здобуло право на зміни, яке маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя.

Я твердо вірю в наш успіх. Українська демократія розвивається, ми вирішуємо найскладніші проблеми у мирний і цивілізований спосіб, влада поступово вчиться бути відповідальною перед громадянами і, я впевнений, ця наука не пройде без сліду. Україна не зійде зі шляху демократії, бо в її домі відбулося значно більше, ніж усі названі і незгадані перетворення, – тут зник страх, тут гідність здатна перемогти приниження, тут зростає наше покоління надії – покоління вже вільних людей.

У нас попереду ще дуже багато роботи з великого спектра завдань держави і потреб громадянина. Ми зобов'язані і здатні утвердити у владі чіткі, ефективні та консолідуючі правила, завдяки яким в країні постане належний порядок. У вимірі суспільному конче потрібно підтримати громадську активність і самоорганізацію для поширення цінностей демократії, єдності і порозуміння.

Для кожного громадянина України настав час усвідомити себе повноцінним господарем цієї держави – вимогливим до влади, втім не пасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту, наведення елементарного порядку у своєму сусідському середовищі і для плекання доброго ставлення до кожного співвітчизника.

День Свободи для України – це день праці. Упевнений, що вона неминуче принесе нам важливі досягнення. Від щирого серця ділюся з вами цим почуттям і бажаю усім нам добра, злагоди і непохитної віри, що ми все зуміємо зробити як вільний і великий народ.


1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024