Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 03-05-24, 16:48:08
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Травень » 21 » ВО "Свобода" та Партія Регіонів об'єдналися у Коломиї!
ВО "Свобода" та Партія Регіонів об'єдналися у Коломиї!
19:06:19
Схоже, що епопея із звільнення секретаря Коломийської міської ради підходить до кінця. Ярослав Гошій, нарешті написав заяву на звільнення. Тож сьогодні відбудеться позачергова сесія міської ради на які має розглядатися кандидатура нового секретаря міськради.


Ситуація довкола секретаря міської ради ще раз показала усю продажність коломийської політики. На другу за значенням посаду у місті Ігор Слюзар, міський голова Коломиї запропонував представника Партії Регіонів Богдана Колодніцького. Великою несподіванкою це не стало, адже пан Слюзар вже давно співпрацює із Партією Регіонів. Виникає враження, що регіонали маючи «свого» мера хочуть остаточно взяти у руки владу у «націоналістичній» Коломиї. Таким чином підготувати плацдарм для майбутніх президентських виборів. Є навіть інформація про те, що на сесії будуть представники із Києва, «контролювати» чи все пройде гладко. Подейкують, що для забезпечення цієї «гладкості» керівництво міста заборонило телебаченню записувати цю сесію.

Кандидатура Богдана Колодніцького не буде найбільшою несподіванкою сьогоднішньої сесії. За деякою інформацією за секретаря – регіонала буде голосувати фракція «Свободи» у повному складі! Ось так, на мітингах, телеефірах та на шпальтах газет «свободівці» кричать про банду і бандитів, а потім тишком за них голосують. Ось така виявляється сутність націоналістів із «Свободи» у Коломиї.

В цьому контексті цікаво як себе поведуть інші фракції опозиційних сил: «Фронт змін», «Батьківщина» та «УДАР». Керівники цих фракцій сказали, що ні при яких умовах не будуть сателітами Партії Регіонів. 

Цікаво також і інше. Як відреагують київські керівники Об’єднаної опозиції. Що, наприклад, скаже Олег Тягнибок про дії коломийської «Свободи», всіляко буде їх вигороджувати чи все ж таки будуть прийняті певні кадрові рішення?

Схоже, що Коломия, яку ми завжди називаємо центром українства та українського націоналізму такою залишилась лише на словах. Насправді ж, прикриваючись різними гарними для коломиян гаслами, нами керують антиукраїнські за суттю «регіонали».

Сергій Котлярчук, політолог
Категорія: Наша влада | Переглядів: 581 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024