Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСубота, 20-04-24, 14:19:10
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Липень » 22 » Вимоги депутатів Надвірнянської міської ради дали перший результат - в Надвірнянській РДА пообіцяли ремонт доріг в м. Надвірна
Вимоги депутатів Надвірнянської міської ради дали перший результат - в Надвірнянській РДА пообіцяли ремонт доріг в м. Надвірна
16:32:05
          В голови райдержадміністрації Ю. Касіянчука відбулася зустріч з громадськістю міста щодо ремонту доріг в м. 
Надвірна. Також присутніми були керівник Облавтодору Володимир Рачкевич, керівник Івано-Франківського ДЕУ Василь Іщенко, міський голова Зіновій Андрійович, депутати міської ради, працівники РДА, представники громадських організацій району та представники районних ЗМІ. Як зауважив голова РДА: «В квітні фрезою був знятий асфальт, в такому випадку робити ямковий ремонт – це викидати гроші на вітер. Тому потрібно зробити повне асфальтне покриття вулиць центру міста».

           Володимир Рачкевич зауважив, що «… річна потреба затрат облавтодору становить 1 млрд. 250 тис. грн., а профінансовано тільки 86 млн. грн. Зусилля потрібно спрямовувати на те, щоб отримати фінансування».В ході принципової розмови керівник Облавтодору заявив: «Попередньо була зустріч з головою ОДА М. Вишиванюком, де обговорено ситуацію в Надвірній. Протягом понеділка, вівторка ми завеземо техніку, а з середи почнемо ремонтні роботи. До Дня незалежності плануємо провести встановлення асфальту по вул. Мазепи, Чорновола, частково Соборній і Грушевського. На інших ділянках до кінця вересня буде зроблено ямковий ремонт. Конкретно роботи буде виконувати одне з кращих в області - Івано-Франківське ДЕУ».
              Також депутати та представники громадськості ставили запитання щодо якості робіт, контролю за роботою, якості асфальтно-бетонної суміші, роботи пересувної лабораторії з визначення якості асфальту, термін гарантії тощо. В. Рачкевич повідомив, що якість буде високою, в місті буде працювати пересувна лабораторія та шляховики готові до співпраці та контролю зі сторони громадськості та місцевої влади.
Також вирішено створити координаційну групу, яка буде слідкувати за роботою шляховиків та тримати ситуацію під контролем.
             Представники громадськості та депутати повідомили, що наразі перекривати дорогу не будуть, а в подальшому все буде залежати від роботи шляховиків. Хочемо нагадати, що вказана зустріч проходила в звязку з попередженням групи депутатів міської ради про перекриття дороги в м.Надвірна 20.07.2013 року внаслідок катастрофічного стану дорожного покриття.
Категорія: Наша влада | Переглядів: 1379 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 громадська приймальня  
0
«Цінність громадських організацій у тому, що вони
займаються тим, на що в держави немає ні часу, ні коштів»

За ініціативи голови громадсько – політичної ради Надвірнянщини Ярослава Лесюка з 01липня 2013 р. в м. Надвірна відкрито громадську приймальню голів громадських організацій .
На даний час майже 20 жителям міста та району надана підтримка в оформленні різного роду запитів, звернень , направлені даних звернень адресатам,та здійснюється контроль за рухом запитів , звернень, скарг громадян до різних гілок влади та установ різної форми власності.
Враховуючи те, що в роботі громадської приймальні беруть участь голова громадського антикорупційного комітету при Надвірнянській районній державній адміністрації, голови Надвірнянської районної ради ветеранів війни та праці України Миколи Забачинського, голови громадської організації "Асоціація захисту інтересів територіальних громад"Надвірнянщина « Михайла Андрійовича він же член громадської ради при УМВС та МНС в Івано – Франківській обл.. , голови ради старійшин міста та району, ветеранських організацій підприємств району, інших громадських об’єднань громадян та і рядових представників територіальних громад,, а також до роботи в громадській приймальні запрошуємо усіх лідерів громадських організацій у будь який час долучитися до спільної роботи - дає змогу нам добре володіти ситуацією в районі, знати проблеми краян, досягнення, успіхи та недоліки в економічному та соціально культурному розвитку , боротися з проявами корупції, хабарництва, зловживань в різних установах та відомствах.
Приємною новиною для засновників громадської приймальні стало те, що довідавшись про таку ініціативу лідерів громадських організацій Надвірнянщини в засобах масової інформації, з пропозицією надавати безкоштовну правову юридичну допомогу, як громадській приймальні так і безпосередньо громадянам, пенсіонерам, ветеранам війни та праці, жителям сільської місцевості, малозабезпеченим громадянам - буде надавати кваліфікований спеціаліст, адвокат Івано – Франківської обласної колегії адвокатів Володимир Бандура, графік роботи якого буде погоджуватися окремо , відповідно до кількості поступлених звернень громадян по наданню їм кваліфікованої юридичної допомоги.
Наші краяни можуть безпосередньо звертатися в громадську приймальню по понеділках з 09-12.00 год. за адресою м. Надвірна , майдан Шевченка 19, офіс районної організації ветеранів війни та праці
тел.. 2-24-28, або брати участь у засіданнях громадсько – політичної ради Надвірнянщини по середах з 16.45 до 19.30 год. за адресою м. Надвірна,вул..Мазепи 36, приміщення будівлі Надвірнянської міської « Просвіти» тел..0978762505, а також направляти звернення на електронну почту громадської приймальн E-mail gprnofis@ukr.net , читати про нас на інтернет сторінці та ofisgonadvirna.io.ua/ громадсько – політичної ради Надвірнянщини E-mail gprada@ukr.net , читати про нас на інтернет сторінці www.gpradanadvirna.blox.ua а також соцмережі Facebook.
Саме цій темі додається відео передача , відзнята працівниками ТРК « Надвірна» з гостями в студії Ярославом Лесюком та Володимиром Бандурою за посиланням http://www.youtube.com/watch?v=ie3sLCqn-8o

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024