Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 02-05-24, 17:09:46
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2011 » Лютий » 3 » В Надвірній велика розколяда
В Надвірній велика розколяда
21:22:45

Переглядів: 2209 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 5
5 Jenna  
0
Holy concise data bmatan. Lol!

4 савчук  
0
Стали відомі плани на майбутнє - зірки чесності Іванчука (Колишній голова районної ради), в червні після того як закінчиться піврічний термін з виплати 25 тис з центру зайнятості, він змінить андрусяка на посаді директора комунального підприємства (15 тис з/п). НУ шо скажеш якщо попович і калічко не мудрі то нехай з ним і тусуються

3 Націоналіст  
0
Українці та патріоти!

Запрошуємо взяти участь у поминальній службі пам’яті командира УПА і Героя України Романа Шухевича.

Панахида відбудеться в Церкві Воздвиження Чесного Хреста 5 березня о 17:00 год.

О 18:00 год, після поминальної служби, відбудеться смолоскипна хода вулицями нашого міста до пам’ятника Т.Г.Шевченку, де відбудеться народне віче.

Прийди та віддай шану Великому сину Української Землі.


2 persona if  
0
http://oko.if.ua/2010/01/14/7783/ - читайте коментарі

Відомий на івано-франківщині Інтернет – проект Персона Прикарпаття – остаточно втрачає довіру галичан. Ще минулого року Руслан Коцаба попросив керівників даного опитування виключити його з числа кандидатів заявивши про те, що він неодноразово був свідком накручувань голосів. Цього року ситуація виглядає ще більш запущеною та корумпованою. Я спробую дати кілька пояснень тому, що я особисто бачив.
1. По перше спостерігаючи за ходом голосування я неодноразово бачив, що протягом одного дня голосувало біля десяти людей, однак зранку рейтинг зростав на сотні голосів.
2. Кілька разів, я бачив як протягом кількох секунд результати голосування дуже суттєво мінялися.
3. Як правило лідерами у опитуваннях ставали люди, які мають у своєму підпорядкуванні кваліфікованих ІТ-спеціалістів.
Спробую пояснити своє бачення ситуації, можливо це допоможе в першу чергу організаторам опитування вирішити проблеми з його якістю, якщо звичайно вони цього прагнуть, ну і крім того доведе до відома зацікавлених політиків всю абсурдність боротьби за перші місця у рейтингу.
Найпростішим способом накрутки голосів у рейтингу є використання так званих анонімайзерів – web – сайтів, які залишають свою ІР-адресу замість реальної ІР-адреси, того чи іншого користувача. Таких сайтів у мережі Інтернет сотні і навіть тисячі. Як правило ці сайти розміщені у США, та інших розвинутих країнах і їх дуже мало на території України. Це дозволяє організаторам з легкістю відслідковувати голоси отримані таким способом та анулювати їх. Чим неприємна дана процедура для організаторів – вона показує, що об’єктивно участь у голосуванні беруть сотні, а не тисячі відвідувачів.
Більш складним способом накрутки голосів є зламування самої програми(скрипт голосування), яка відповідає за підрахунок голосів. У даному випадку на Персоні Прикарпаття використовується безкоштовна програма Advanced Poll 2.02 – про її уразливість у мережі написано чимало, тому я припускаю, що частина кандидатів знайшла способи впливати на результати голосування саме таким чином.
Третім, на мою думку малоймовірним, способом зміни результатів голосування може бути заміна достовірних результатів самими організаторами.
Спостерігаючи за ходом, та кінцевим результатом голосування у 2009 році, я прийшов до висновку, що організатори анулювали голоси за деяких кандидатів, але показуючи фінальний результат включили їх у цифру відвідувачів, які взяли участь у голосуванні. Я не виключаю, що організатори намагалися схитрити тільки у тому, що стосується кількості відвідувачів, а от самі відсотки вони розділили за іншим принципом, можливо пропорційно кількості голосів отриманих з України.
У будь-якому випадку, є чимало передумов вважати даний проект «сирим» та таким, що не претендує на об’єктивність, тому до нього слід ставитися, як до змагання ІТ-спеціалістів, які є у команді тих чи інших кандидатів.
Щиро Ваш, Іван Айтішний


1 читачам  
0
ТСН.ua

Фінансові піраміди обібрали українців на сотні мільйонів
Україна, Сьогодні, 19:15

Слідом за Росією алмазна лихорадка накрила і Україну. Аферести вже ошукали половину західної України, відібравши у людей сотні мільйонів гривень.

фінансова піраміда
semochko.com
Ілюстрація
Фінансові піраміди в Україні відкривають новий сезон полювання. У цьому році їхня головна зброя - діаманти та ікони. Продаючи їх, аферести вже ошукали половину західної України, відібравши у людей сотні мільйонів гривень.

Щоб стати мільйонером, необхідно привести з собою ще двох друзів - з кожного по півтисячі доларів і ще - по два надійних товариша.

Алмазна лихорадка вже накрила Росію. Але тепер і українцям фірма з Канади повним ходом роздає дорогоцінне каміння і гроші. Філіали є у найбільших містах України. Тільки у Львові в діамантовому коловороті опинилися вже близько тисячі клієнтів.

Офіс для правдоподібності підприємці знімають просто під стінами головного управління львівської міліції. Всередині менеджер показує новому клієнту камінь в пів карата.

Перше, що клієнт отримує як партнер компанії в цій системі - діамант лише за 500 доларів, тоді як його роздрібна ціна – 2650 доларів. Другий момент - дохід готівкою у відсотковому вираженні 400%.

Менеджер пропонує заповнити анкету на сайті компанії, покласти півтисячі доларів на рахунок і чекати. Якщо ж через півроку виявиться, що це фінансова піраміда - навіть до суду не буде на кого подати.

Не гірші професіонали побудували ще одну масштабну фінансову піраміду. Прикриваючись православними іконами, Кредитна спілка "Християнська злагода" виманила у людей 70 мільйонів гривень. Більшість ошуканих - пенсіонери.

Івано-Франківською філією цієї фінансової піраміди керувала одна родина з 6 чоловік. Вони привласнили 6 мільйонів спілчанських грошей.

У 2008 Держфінпослуг призупинив дію ліцензії щодо проведення діяльності по залученню коштів кредитною спілкою. Вони ж після банкрутства продовжували залучати кошти вкладників на депозити, а набивши кишені грошима пенсіонерів, керівники філії - зникли.

Якщо пенсіонери виграють суд, грошей повернути їм ніхто не зможе, оскільки всі гроші кредитної спілки зникли з рахунків у невідомому напрямку.

Кредитні спілки на західній Україні річ популярна. Формула їх успіху проста - високі відсотки. Тому перед тим, як спокуситися піднебесною відсотковою ставкою, безкоштовними алмазами чи безпроцентними кредитами, - програма "Гроші" наполегливо рекомендує добре подумати. Або ще раз передивитися цей сюжет


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024