Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 28-03-24, 23:04:10
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Вересень » 2 » "Удар" і "Свобода" частенько голосували спільно з "Регіонами" - дослідження
"Удар" і "Свобода" частенько голосували спільно з "Регіонами" - дослідження
19:28:23
і
Фракції "Удар" "Свобода" голосували спільно із Партіє регіонів за більш ніж 60% прийнятих законопроектів та постанов.

Про це свідчать результати дослідження громадської мережі "Опора", яка перед початком 3 сесії Верховної Ради підготувала підсумки роботи парламенту за 2 сесію.

На першому місці серед політичних партнерів, які спільно голосували в парламенті виявились Партія регіонів та КПУ, разом вони підтримали 82% ініціатив, другі - ПР та "Удар", що знайшли порозуміння під час голосування за 64% законопроектів та постанов, ПР та "Свобода" - 61%.

Опозиційні фракції "Удар" та "Свобода" за 55% ініціатив голосують разом, ПР та позафракційні депутати - 54%, "Батьківщина" та "Удар" - 52%, ПР та ВО "Батьківщина" - 51%, "Удар" і КПУ - 51%.

Найменше спільних голосувань - між позафракційними депутатами та комуністами, "ударівцями" і "свободівцями".

Найбільше, як повідомляє "Опора", 97% голосів від депутатів присутніх на засіданні, парламентарі віддали за зміни до статті 47 закону "Про регламент ВР України" - це питання було досить дискусійним для парламенту попереднього скликання та призвело до одного з найбільш затяжних блокувань трибуни у 2013 році.

Заява ВРУ про реалізацію євроінтеграційних прагнень України та укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС об’єднала 90% парламентарів.
Категорія: Наша влада | Переглядів: 1504 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 виборець  
0
Заява депутатів фракцій ВО «Свобода» в Надвірнянській районній та міській радах

Фракції ВО «Свобода» в Надвірнянській міській та районній радах різко засуджують рейдерське захоплення землі прибережної смуги р.Бистриця, біля трампліна, під горою Городище в м.Надвірна.

Свободівці одні з перших вдарили на сполох, коли стало відомо про нахабне земельне рейдерство.

Ще 20 серпня 2013 року, під час сесії обласної ради, голова фракції ВО «Свобода» в обласній раді Василь Попович подав депутатський запит про «Мораторій на відчуження земель за межами міста Надвірна». Питання «Мораторію» було поставлено на голосування та підтримано сесією обласної ради крім одного депутата. Не голосував за збереження недоторканими землі надвірнянської громади В.Грабовецький, депутат від Надвірнянщини, голова благодійного фонду Ю.Деревянка (чи не звідки ноги ростуть?).

Та незважаючи на рішення обласної сесії, Держкомзем в Івано-Франківській області в особі начальника Боднарчука В.Д. підписав наказ про видачу 7 земельний ділянок загальною площею 11 га.

Під час сесії Надвірнянської міської ради, яка відбулася 30 серпня 2013 року, присутній нардеп Анатолій Дирів звинуватив «Свободу» у причетності до цього дерибану.

Ми відповідально заявляємо, що жоден свободівець не причетний до цього, а за членів родини наших партійців ми відповідальності не несемо, оскільки вони не є в наших рядах.

Як повідомили у земельному відділі та в обласній прокуратурі, куди, по гарячих слідах, виїхали депутати Верховної ради з міським головою та депутатами міської ради, що власником цих вкрадених земельних ділянок являється Винник Вікторія Богданівна, дружина місцевого олігарха, канадського мільйонера, власника надвірнянського «Межигір’я» Стеценка Сергія.

Дивною є позиція народного депутата-фронтовика від «Батківщини» Анатолія Диріва, який публічно розповсюджує неправдиву інформацію проти партії ВО Свобода завдяки, якій і зміг стати депутатом. Напевно Анатолій Борисович забув передвиборчу кампанію на своєму окрузі, коли в його адресу було вилито безмірно багато неправдивої інформації, бо чомусь сам так чинить по відношенню до партнерів по опозиційному табору, не бачачи колоди в своєму оці, а захотів побачити скалку в очах партнерів. Це тоді, коли опозиція має бути єдина в боротьбі з антиукраїнським режимом.

Тому хочемо вам нагадати про тушки в фракції «Батьківщина у сьогоднішній Верховній раді, яких уже вісім осіб і всі з партії «Фронту змін», до якої належите і Ви та зокрема ваш товариш партії - тушка Купчак, який поводить себе просто ганебно, продавши прикарпатських виборців. Рекомендуємо краще вплиньте на своїх партійців.

Вважаємо, що надумані звинувачення в нашу сторону від партнерів, особливо тоді, коли маємо бути разом, не коректні та грають на руку злодійкуватим земельним рейдерам, яких, як ми бачимо, покриває влада.



Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024