Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 29-03-24, 15:54:23
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Червень » 5 » У лісі біля Верхнього та Середнього Майдану можуть зробити сміттєзвалище(карта розміщення)
У лісі біля Верхнього та Середнього Майдану можуть зробити сміттєзвалище(карта розміщення)
10:21:49
 У четвер 30 травня 2013 року відбулася 19 сесія Надвірнянської районної ради.

Серед основних питань, які розглядалися на сесії були наступні:

Про стан пасажирських перевезень в районі (Доповідач: С.Іроденко – заступник голови районної державної адміністрації.)

В довідці, яку підготувала РДА , зокрема зазначалося наступне: 
«Проаналізувавши основні проблемні питання на пасажирському транспорті району, вважаємо, що для покращення надання послуг пасажирам необхідно:
1. Вирішити питання ремонту автошляхів державного, регіонального та місцевого значення, комунальних доріг, незадовільний стан яких приводить до частого виходу з ладу транспортних засобів, зривів графіків руху та створює аварійні ситуації і в свою чергу викликає обурення громадян.

2. Забезпечити належне функціонування автобусних станцій району.
3. Провести аналіз існуючих маршрутів щодо їх оптимізації відповідно до потреб населення району.
4. Розглянути питання можливості надання дозволів на перевезення пасажирів помаршрутно, тобто на один автобусний маршрут (напрямок) один перевізник, що значно полегшить вирішення проблемних питань на тому чи іншому маршруті та посприяє у створенні асоціацій перевізників, що є необхідним для впорядкування роботи пасажирського транспорту враховуючи, що на території району не має автобусних парків.
5. З метою дотримання безпеки пасажирських перевезень провести оновлення діючих транспортних засобів.
6. Закріпити працівника Головної державної інспекції на автомобільному транспорті для постійної роботи в районі.»

Також у руслі вирішення проблемних питань у галузі пасажирських перевезень депутатами А. Карманським та І. Писклинцем було озвучено спільний депутатський запит, щодо встановлення таксометрів на автомобілях таксі, які здійснюють перевезення у Надвірнянському районі.

Про стан автомобільних доріг в районі. (Доповідач: С.Іроденко – заступник голови районної державної адміністрації.)
В черговий раз розглядаючи надзвичайно болюче для нашого району питання депутатами районної ради було прийняте звернення до жителів району.


ЗАЯВА
районної ради щодо стану автомобільних доріг в Надвірнянському районі



Шановні краяни!
Ми, депутати районної ради, протягом останніх трьох років неодноразово порушували та заслуховували на сесіях районної ради питання стану автомобільних доріг, мостів та дорожньої інфраструктури в Надвірнянському районі. З ініціативи депутатів районної ради було прийнято та направлено звернення до Президента України, голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України , голови обласної державної адміністрації, голови обласної ради, служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, в яких звертали увагу щодо незадовільного стану автомобільних доріг в Надвірнянському районі. Наші звернення та прохання щодо виділення коштів з державного бюджету на фінансування робіт для проведення капітального ремонту дорожнього полотна в районі залишилися позва увагою.
На лист районної ради від 26.04.2013 щодо незадовільного стану автомобільних доріг в Надвірнянському районі обласна державна адміністрація повідомила, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 №219 "Про затвердження переліку об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення та обсяги їх фінансування у 2013 році за кредитами, залученими під державні гарантії" капітальний та поточний ремонт доріг і мостів у Надвірнянському районі в поточному році не передбачено.
Таким чином, уряд України, очолюваний прем'єр-міністром М.Азаровим, в черговий раз не забезпечив фінансування коштів з державного бюджету для приведення в належний стан дорожнього господарства в Надвірнянському районі та в цілому по області.
Ми, депутати районної ради, стурбовані бездіяльністю керівництва держави щодо ремонту та утримання доріг і будемо постійно відстоювати питання фінансування ремонту та утримання доріг в Надвірнянському районі.

Про Програму модернізації освітлення населених пунктів Надвірнянського району на 2013-2015 роки. (Доповідач: В.Калічко – перший заступник голови районної державної адміністрації.).



Додатково, на прохання депутатів, було надано інформацію про вибір ділянки для полігону твердих побутових відходів. За словами першого заступника голови РДА Володимира Калічка зараз вивчається можливість будівництва такого полігону на території не діючої військової частини, яка знаходиться в лісі між Верхнім і Середнім Майданом неподалік Вишнівців. На запитання Андрія Карманського чи шлях вивезення сміття пролягатиме через Верхній Майдан, Володимир Іванович відповів ствердно.

Також пропонуємо для ознайомлення:

Орієнтовне місце розміщення ділянки полігону ТПВ.

Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 528 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Andriy Karmanskyy  
0
Жителі Верхнього Майдану будуть протестувати проти такого рішення РДА.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024