Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSПонеділок, 29-04-24, 18:35:39
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Травень » 23 » Тимошенко рішуче підтримує асоціацію з ЄС - посли
Тимошенко рішуче підтримує асоціацію з ЄС - посли
16:14:14
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко рішуче підтримує підписання Угоди про асоціацією з ЄС наприкінці 2013 року.

Про це на брифінгу перед лікарнею "Укрзалізниці" в Харкові після зустрічі з Тимошенко заявили посол ЄС в Україні Ян Томбінський і посол США в Україні Джон Теффт.

"Вона висловила свою рішучу підтримку, щоб асоціація з ЄС була підписана в кінці цього року", - цитує Томбінського УНІАН.

На питання, чи підтримує Тимошенко підписання Угоди про асоціацію, якщо кримінальне переслідування щодо неї не буде припинено, посол вдруге підкреслив, що Тимошенко "висловила свою рішучу підтримку і сильне бажання, щоб Угода про асоціацію була підписана".

Він також додав, що посли передадуть інформацію про зустріч з Тимошенко своєму керівництву, "і на підставі цього вже будуть робити висновки".

Томбінський додав, що зустріч з Тимошенко тривала 2,5 години, під час спілкування з екс-прем'єром посли обговорили "не тільки стан її здоров'я, а й політичні питання".

"І пані Тимошенко поділилася з нами своїми поглядами й оцінками відносин України з ЄС та відносин України з іншими партнерами", - зауважив Томбінський.

Крім того, він зауважив, що під час відвідування ЦКЛ "Укрзалізниці" посли мали можливість обговорити з лікарями стан здоров'я Тимошенко.
"Психологічно Юлія Тимошенко дуже сильна людина, хоча у неї є проблеми зі здоров'ям, які обмежують її можливість рухатися", - сказав Ян Томбінські.

У свою чергу Джон Теффт також додав, що Юлія Тимошенко "міцна, хоча відчуває фізичну біль".

Як відомо, посол Європейського Союзу Ян Томбінські і Надзвичайний та Повноважний посол США Джон Теффт у січні цього року, одразу після оголошення Юлією Тимошенко акції громадянської непокори, звернулися з заявою до влади України щодо надання дозволу на проведення з нею зустрічі. Проте дипломати не отримали жодної офіційної відповіді на свої звернення.

Наприкінці лютого дипломати звернулися з повторним клопотанням до Міністерства закордонних справ та Віктора Януковича.

Планувалося, що зустріч Юлії Тимошенко з іноземними дипломатами має відбутися 29 квітня, проте її було перенесено на пізніший термін.
Наприкінці брифінгу Томбінський підкреслив, що під час зустрічі посли також нагадали, що для підписання Угоди про асоціацію Україна повинна виконати три умови: припинити застосування вибіркового правосуддя, провести реформу судової системи та змінити виборче законодавство.
Категорія: Наша влада | Переглядів: 500 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024