Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 25-04-24, 08:39:55
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2010 » Листопад » 28 » Таємне стає явним, або хто голосував за Голову обласної ради
Таємне стає явним, або хто голосував за Голову обласної ради
12:55:34
В Івано-Франківську головою обласної ради обрано лідера обласної ВО «Свобода» Олександра Сича. За нього проголосувало 68 депутатів. Голосування було таємним, проте Острів Галичина припускає, що це:
 
18 голосів - ВО "Свобода"
16 - ВО "Батьківщина"
15 - "Наша Україна"
13 - "Фронт Змін"
3   - РУХ
2  - УДАР (Кличка)
1 - "за Україну"

за  Зіновія Митника, якого висунула «Українська партія», - 46 депутатів, ймовірно, це
 
12 голосів - Українська Партія (Насалика)
11 - Партія Регіонів
9  - Народна Партія
5  - УНП (Костенка)
5 - "Відродження"
4 - УРП "Собор" (Матвієнка)


Категорія: Наша влада | Переглядів: 1891 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 161 2 »
16 Anys  
0
The aibltiy to think like that is always a joy to behold

15 Михайло Андрійович Райкосовський  
0
Ситуація міняється, обставини також.

14 8  
0
Василь Гультайчук: на Прикарпатті Управлінням МВС встановлено 90 відеокамер
Близько 90 відеокамер встановлено на Прикарпатті співробітниками обласного управління МВС. Про це сьогодні під час круглого столу з питань використання систем відео спостереження повідомив начальник СЗГ УМВС в області підполковник міліції Василь Гультайчук. З його слів, дані системи відео спостереження дозволяють правоохоронцям виявляти та документувати факти вчинення правопорушень, ідентифікувати порушників закону, встановлювати винуватців дорожньо-транспортних пригод. Їх обслуговуванням займається створене при УМВС управління інформаційних технологій.
Співробітники управління мають також доступ до близько 172 відеокамер, які належать іншим підприємства, організаціям, установам різних форм власності.
«В Івано-Франківську, -- закзначавє пан Гультайчук, -- ми маємо можливість контролювати всі виїзди з міста та основні вулиці, що дуже важливо, скажімо, для встановлення місця знаходження винуватців ДТП».
03 Грудня 2010
©http://pravda.if.ua/

13 Юра  
0
Ну прямо якийсь тут сайт WikiLeaks всіх викривають.))))))))))))))))))))))))))))))))

12 Одокій  
1
Народ ви не шарите, цей іван хтів бути голою комісії по підприємництву, бо має купу кредитів і йому в області компенсовують % по кредиту і сам попович котрий в дпа дзвонив за нього бо той ділиться з ним за те шо той з італії возить з/ч до техніки ARDO чи mirleni не знаю як правильно.

11 007  
1
Шо не можна казати шо людина возила і возить нелегалів в італію і вдмиває гроші на ремонті машин РДА ми вже мали повний інформаційний вакуум при іванчуку і марійці. Пишить і не бій теся , бо політика не в києві атут робиться. А компромат ні з чого не буває.

9 007  
1
До Івана - Без лоха і жизнь плоха

8 sv_nad  
0
Для Івана
Микитюк Іван Іванович
27.06.1963
Депутат районної ради
Цуцилівський округ №29

ВО "Батьківщина"

10 Andriy  
0
А ви порадилися з головою обласної ради перш ніж таке писати? Не красиво, панове свободівці на друзів по коаліції лайно лити. То що пише Іван - абсолютна маячня і брехня. Аж гидко таке читати. 100% заказуха. Вам з БЮТом разом працювати у області мінімум чотири роки. Ну і як мінімум ще півтора року жодних виборів, а значить і приводів для поливання один одного брудом не буде. Тому треба бути об'єктивними.

7 До Івана  
2
- Слухайте, куме, зараз таке розкажу! Три дні тому встаю я корову виганяти, аж дивлюсь - на моєму ставку москаль рибалить. То я тікі тако увзяв пістоля та й застрелив собаку!
- То добре зробили, куме!
- Тож добре, але слухайте ще! Вчора рано прокидаюся - бачу, вже п'ятеро москалів на моєму ставку рибалять! То я одразу ахтомат з-під порогу вийняв, і їх усіх виполонив!
- От файно, куме! Шоб їх усіх так!
- Та ж дослухайте! Сьогодні прокидаюсь, бачу - вже 20 москалів на березі сітки ставлять. То я тільки на горище виліз, вікно відкрив, і з кулемета усіх геть чисто перестріляв!
- Та то ви вже, куме, мабуть, брешете!
- Та брешу, куме, але як би добре було...

6 Іван  
-2
Порадьте, позавчора до мене приїхала на своєму авто сестра з києва, по дорозі, до надвірної вже фігня, в тисменичанах в неї спустило колесо, добрі люди відтягнули в грьобаний цуцилів на станцію, там все і почалося. Дурниці шо здер самий главний там яша 450 грн, щось там робили з колесом, але загрузили поміняти масло, ну щоб повний сервіс. Ми як з сусідом розкрутили, а масло сажа, а сусід каже шо ця станція відома , шо вони злив одних вливають іншим. Я поїхав сьогодні туда , хотів щоб виправили по доброму, вийшов якийсь Іван Іванович каже вали звідси поки цілий я авторизований сервіс длля проходження ТО ,всі менти і прокуратура мої і я вообще районний депутат.Мля думаю і шо за партія !!!

1-10 11-15
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024