Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 25-04-24, 13:55:35
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2010 » Червень » 30 » Стихія руйнує Пнівський замок
Стихія руйнує Пнівський замок
13:17:14
В результаті повені, яка відбулася 27 червня 2010 року відбулося розмивання основи вежі Пнівського замку.Обвалилася частина північної круглої вежі.


Категорія: Наша культура | Переглядів: 2453 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 181 2 »
18 ото  
0
про Пнівський замок* оце вперше на вашому сайті, і що хочу сказати нікого не цікавить цей замок, окрім заїжжих машин,хлопців та дівчат. Оскільки, давно б зробили порядок там, навели культуру та хоча б якось реконстуювали. Врешті-решт, це наша культура та історія.

17 22  
0
не знаю хто від кого але богдана дала копоту

16 Михайло  
0
Добре, що відчепилися вже від Богдани. Ярославу Васильовичу все це до лампочки. І Крим пройшов і Рим пройшов - лише мідні труби залишилися.

15 zz  
0
Марія Іванівна Ісопенко в шоці. Її синок Славцюньо наказаd повісити великий портрет Віктора Януковича в красном уголке поліклініки. Яка мати може винести таку наругу рідного чада над сімейною "національною доктриною!". На поріг готова не пустити тепер Славка. Оце вчора показувала сусідам фотографії на яких її Ярослав Васильович виступає на партійних та комсомольських конференціях та високо несе червоний прапор на параді першотравневому в 1984 році. Фото кольорове!

14 zz  
0
Марія Іванівна Ісопенко в шоці. Її синок Славцюньо наказасімейною "національною доктриною!". Оце вчора показувала сусідам фотографії на яких її Ярослав Васильович виступає на партійних та комсомольських конференціях та високо несе червоний прапор на параді першотравневому в 1984 році. Фото кольорове!

13 Z  
0
Від сьогодня треба ходити по місту з новим гімном України "Мурка" і плакатом:" Спасіба підорасам з даунбасса".

12 Михайло Райкосовський  
0
На протязі двох годин мені двічі зателефонували по даному питанню.
Особисто, я не маю бажання приймати участь в розборках місцевих "дохторів" по тих чи інших питаннях.
Там дозрів такий "чиряк", що ніхто не бажає братися за нього. Авось, сам трісне...
Якщо є конкретні факти - говоріть сміло. В тому випадку, коли в анонімний спосіб" хтось бажає очорнити шефа - нічого не вийде. В такому випадку закон на його боці. До речі, подібні анонімки в якісь мірі укріпляють його авторитет в очах вищестоящих керівників.

11 Михайло Райкосовський  
0
Сайт "Наше місто Надвірна" давненько не оновлювався, та все таки варто розмістити на ньому коментар, що стосується ситуації в місті.
На Ярослава Васильовича Ісопенка в Адміністрацію Президента надійшла чергова скарга з багатьма підписами його підлеглих про чергові зловживання головного лікаря. Державним інстанціям було дано доручення детально вивчити всі викладені в ній обставини. Виявилося наступне:
- підписи вставлені під текстом шляхом "ксерокопії із ксерокопії".
- відправник пан Х. дав пояснення, що він не писав, не підписувався і не відправляв такого листа. Опитані й інші "підписанти", котрі вчинили аналогічно.
Ймовірно, така скарга, згідно чинного законодавства, буде визнана "анонімкою", ніяких дій по викладених в ній фактах проводитися не буде. Наскільки відомо, автором (и) в тексті наголошується на те, "що розгляд скарги місцевими органами влади не принесе позитивних результатів, "бо там все схоплено і т.д."
Давно відомо, що в надвірнянській медицині має місце запекле протистояння, що, в цілому, негативно відбивається на роботі. Але так тупо та примітивно працювати в напрямку продуктування скарг анонімного характеру - ну дуже смішно.

10 Михайло Андрійович  
0
Місцевий історик-краєзнавець Михайло Іванович Максим'юк має ідею створити в смт Битьків ( в районі "промисла") "Музей Надвірнянської нафти". Якщо інтерес до Пнівського замку якимось чином зник, то, хоча би це мало зацікавити інтелігенцію району.

9 Гуцул  
0
Щодо підлих зрадників то чия корова би мукала.Ваші великоукаїнці вже побігли мити ноги "баландьору". Розкажіть народу де ваш Круць,Бодоряк,Палійчук,і на кого працюють,і кого гноблять.

1-10 11-18
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024