Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 03-05-24, 01:46:45
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2010 » Листопад » 6 » Що після виборів?
Що після виборів?
16:53:28
Шок – ось що переживає сьогодні кожен мислячий львів’янин. Бо сталося паскудство.
Доки наші мудрагелі філософствували, хто кращий -  російські політтехнологи та їхні київські друзі розіграли свою карту в П’ємонті демократії. Маючи такі результати виборів до Львівської міської ради, вони отримали такі козирі, щоб представити Львів як місто радикальних люмпенізованих ультранаціоналістів, яких ще ніколи не мали.
Без сумніву, російські ЗМІ, ультрарадикальні політики на сході України перетворять Львів у жупел, яким будуть лякати своїх виборців. Думаємо, що і Європа не очікувала такого вибору львів’ян.
Про якісь серйозні інвестиції в наше місто можна забути. Єдиним інвестором залишається хіба що відома донецька фірма, яка фактично відмиває бюджетні кошти, будуючи нам такий чиряк як новий стадіон.
А яку сатисфакцію отримав від львів’ян відомий Дмитро Табачник, важко уявити! О, тепер він потирає руки, бо збуваються його «пророцтва». Для сходу України він точно стане героєм і ніхто його з посади вже ніколи не зніме.
Та хай їм грець. А от що робити нам, галичанам, коли від влади фактично усунені всі, хто щось міг зробити для цього міста? І як почуватиметься генерал Павло Ткачук чи Тадей Едер в компанії здебільшого безробітних депутатів ради?
Чекаймо нечуваної досі корупції, бо ненаситна людська жадібність переважить усі благі обіцянки побороти корупцію. Бідні завжди хочуть стати багатими і не опустять наданого їм шансу.
Нелегкі часи чекають львівський бізнес. Напевно, самому Садовому доведеться поділитись награбованим з побратимами зі «Свободи». Думається, що вони про це домовились ще до виборів.
«Розводили» російські політологи Писарчука і виборців класично. Представники «Свободи» більш за будь-які політичні сили красувались в закамуфльованій риториці про злодіяння Садового на телеканалах, але зовсім по-іншому поводились на виборчих дільницях. Саме завдяки добре проплаченим, напевно, тим же Садовим молодикам від «Свободи», Садовий і набрав цих 120 тисяч голосів, що продовжать його знущання над Львовом.
Невже силовики і їхні бійці не бачили численних залякувань і підкупу виборців прямо на виборчих дільницях? Молодики від «Свободи» поводилися так нахабно, бо працювали під прикриттям влади і з дозволу влади.
Послухайте людей, що працювали на дільницях і пробували захистити вибір львів’ян. Це не просто жах, це середньовіччя! А скільки було галасу, що влада хоче сфабрикувати вибори у Львові. Скажіть, чим не продумана технологія?! Змусили Писарчука ходити виправдовуватись, і зробили свою справу. На жаль, ці партії, що декларували свою підтримку Писарчуку, більше переймалися своїми кандидатами і виявились безсилими зіграти командну гру. Та що там очікувати від них, коли в дільничних комісіях представники кандидатів у депутати від однопартійців Писарчука працювали на його конкурента. Отакі у нас партії.
Вибори показали, що в Писарчука є опозиція серед радикально налаштованих регіоналів навіть у Львові. А позиція представників у комісіях єдиного регіонала, що переміг в округу – А. Мочарського, який за сумісництвом інколи працює водієм Бориса Колеснікова, не залишає сумнівів, кого він підтримував на виборах. Мочарський та його команда відкрито працювали на А. Садового.

Що далі? Не будемо гадати. Почекаємо на реакцію центральної влади. Хочеться вірити, що і самі львів’яни усвідомлять, що сталося. Вже сьогодні лунають заклики від різних політичних сил не визнавати результати виборів, зріє невдоволення тим, як вони були організовані у Львові.
А так уже хочеться спокою і нормальної роботи. В найближчій перспективі це можливо тоді, коли ті, що прийшли до влади, не впадатимуть в ейфорію, а пам’ятатимуть, що за них проголосувало лише 15-20% усіх львів’ян.

Аналітична група

Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 1459 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 7
7 666  
0
прогнозисту. Єдиний кандидат від влади Іванчук В.Ф.(Наша Україна лягла під Регіони). Якщо Степник, Попович й Писклинець не домовляться бути Іванчуку ручним головою у Калічка, а дочка Калічка Сюзанна буде смотрящим заступником.

6 Andriy  
0
Думаю цього разу боротьба буде особливо затяжна. І для перемоги однозначно знадобиться нокаутуючий удар Віталіка. :-)

5 Андрійович  
0
Занадто багато уваги приділяє "Правда іф юа" моїй персоні. ПЗ одного боку приємно, що тебе вважають за мультимільйонера, хоча, вказують що ти бу електриком. Та що говорити про відомого в місті юриста, котрий в минулому був сутенером.
Роздумую над тим, щоб створити сайт "ПРАВДА ЯК Є".

4 депутат  
0
Про Надвірну та район- за кого проголосували,те і будете мати!

3 вася  
0
Прикладом свідчить спільна молебіль тряска і білогана у народні волі

2 111  
0
Розвели у черговий раз вас як лохів Вибачте патріотами чи Українцями вас(з малої)назвати язик не повертається Маємо те що маємо

1 sv_nad  
0
Знову брехня на цьому продажному сайті.
Аналітична група свободи такої інформації не давала.
Інакше ссилку на першоджерело.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024