Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 18-04-24, 21:10:11
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Червень » 12 » Презентація роману Дмитра Захарука «Як сниться жито» та збірку «Мірка»
Презентація роману Дмитра Захарука «Як сниться жито» та збірку «Мірка»
20:32:53

Днями у Надвірнянській юнацькій бібліотеці відбулась презентація творів відомого нашим краянам письменника, журналіста, громадського діяча Дмитра Захарука, а саме: його роману «Як сниться жито» та збірка оповідань «Мірка». На презентацію творів Дмитра Захарука у читальному залі Надвірнянської юнацької бібліотеки зібралось чимало шанувальників його творчості . Також у літературному заході взяв участь і Євген Баран голова Івано-Франківської обласної організації Національної спілки письменників України.

Зокрема Євген Баран дуже схвально відізвався про твори які вийшли у світ з під пера Дмитра Захарука.
Сам автор роману «Як сниться жито» переконаний, що тема боротьби українського народу за Україну та людські стосунки у складних життєвих ситуаціях дуже актуальна у наш час. В основу роману «Як сниться жито» покладено однойменний вірш. Автор розповідає про життя родини, в якій чоловіки загинули на різних фронтах, а жінка – українська мати - гідно сприйняла страшний виклик долі та намагалася до кінця зберегти в своїй душі любов до Бога та України. Роман легкий в читанні та доступний у розумінні для всіх вікових категорій, переконує автор.
«Він по-перше, підносить моральні критерії. Це боротьба добра зі злом, це порядність і зрадництво, це проблема моральної «машкари» та справжності людини і стрижня людського і те, що на жаль втрачається відданість нації і патріотизму», – наголошує Д. Захарук.
Роман має атобіографічний характер і чимало сцен автор описав з свого власного дитинства, яке пройшло в покутському селі. На думку критиків, Дмитро Захарук вдало поєднав сюжетні лінії і зумів закцентувати читача на головному – моральності та патріотизмі.

Другу книжка яка була презентована Дмитром Захаруком за змістом складається із збірки оповідань і новел. Автор зазначив, що в основі збірки лежать правдиві історії з життя людей.
Варто зауважити , що Дмитра Захарука цінують і підтримують його рідні і власне свідченням цього є дизайн його останніх двох книжок який створила його онучка Мар'яна Спасюк.

Категорія: Наша культура | Переглядів: 836 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024