Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 19-04-24, 01:34:04
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2010 » Листопад » 26 » Перша сесія Надвірнянської районної ради завершилась
Перша сесія Надвірнянської районної ради завершилась
18:42:13

Сьогодні, 26 листопада 2010 року відбулася перша сесія районної ради шостого демокртатичного скликання. Після повідомлення голови районної виборчої комісії А.Креховецького про підсумки виборів та визнання повноважень депутатів районної ради, обрання тимчасової президії районної ради, обрання лічильної комісії, затвердження тимчасового регламенту І сесії районної ради рада приступила до процедури обрання голови районної ради. Було висунуто 3 кандидатури на посаду голови районної ради: Писклинця Ігоря Дмитровича, Поповича Василя Васильовича та Іванчука Володимира Федоровича. За підсумками голосування голоси депутатів розподілились наступним чином: І.Писклинець - 22 голоси, В.Попович - 21 голос, В.Іванчук - 17 голосів, "Не підтримую жодного кандидата" - 1 голос.

В бюлетень для повторного голосування по обранню голови було внесено кандидатури І.Писклинця та В.Поповича. Результати голосування: В.Попович - 25 голосів, І.Писклинець - 21 голос, "Не підтримую жодного кандидата"  - 15 голосів. За результатами таємного голосування - жодного кандидата не обрано головою районної ради.
Під час другого висунення кандидатур на посаду голови районної ради було висунуто кандидатуру Поповича Василя Васильовича та Писклинця Ігоря Дмитровича. І.Писклинець заявив про зняття своєї кандидатури з голосування. За результатаами таємного голосування за кандидатуру В.Поповича проголосувало 46 депутатів, не підтримали кандидатуру - 15 депутатів. Головою районної ради обрано представника "Фронту змін" Поповича Василя Васильовича.
За пропозицією голови районної ради введено 2 посади заступника голови районної ради і в бюлетені для таємного голосування внесено кандидатури Степника Івана Михайловича та Писклинця Ігоря Дмитровича. За результами таємного голосування заступниками голови районної ради обрано Івана Степника та Ігоря Писклинця.


Переглядів: 1824 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 11
11 гицул  
0
"Проголосуй за мене -закрию очі на те, що крадеш ліс"

9 ВАСИЛЬ  
2
Нове керівництво рай ради - нормаль толкові керівники Успіхів вроботі !!!!Так тримати!!!

10 Andriy  
1
Мене тільки насторожує вплив на Поповича збоку Хопти та Деревянка, як він сказав - "Вони мене заставили йти на голову". Щоб він не став прислужником їх бізнесових інтересів.

8 Корр  
1
Результати виборів голови районної ради можна назвати закономірними. Ситуація розвивалася десь по сценарію подібному до обласного. Три партії, які перемогли на виборах вирішили спочатку помірятися м’язами і провели перший, напевне найбільш інтригуючий, тур голосування. Результат виявився несподіваним, бо у фінал вийшли Писклинець та Попович. Ця ситуація настільки вразила пана Іванчука, що було проведено термінове засідання фракції Наша Україна на якому було прийняте рішення не підтримувати жодного з фіналістів. Другий тур завдяки об’єднаним зусиллям Нашої України, Регіоналів і ще кількох депутатів, які проголосували «Не підтримую жодного кандидата», не дозволив набрати жодному з претендентів необхідні 32 голоси. Ситуація виглядала патовою і напевне саме в цей момент ключову роль зіграла присутність на сесії депутатів обласної ради Хопти та Дерев’янка. В результаті Ігор Писклинець зняв свою, повторно висунуту фракцією, кандидатуру, на що частина залу відреагувала оплесками.
В результаті ситуація склалася наступним чином: Голова-Попович, Заступник – Степник, керуючий справами – Писклинець. Потенційно основу районної коаліції складуть: Свобода – 10 деп., Фронт Змін – 8 деп., Батьківщина – 7 деп., НРУ – 3 деп., Удар – 2 деп. Крім того велика ймовірність, що після деяких перемовин до коаліції приєднається і частина Нашої України.

7 666  
1
Відчуй себе ЛОХОМ.Зайди на ссилку посту №7

6 Володимир  
1
Краще вже Попович, ніж ті нафталінові райсобесники Білоган, Іванчук, Капак, Хабайлюк і т.д.

5 Любомир  
-1
Вася Попович-толковий мужик і порядна людина. Бажаю йому успіхів на новому поприщі! Таких людей та й побільше у владі і житті!

4 007  
1
http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2010/11/9/5554856/

3 Савчук  
0
Суперррр!!!!!! я, думаю, шо таке, що перед цим ходять від нашистів і регіонів і розказують іванчук єдиний реальний кандидат а Попович читати не вміє, а то вони просто разом голосують. Я думаю тепер калічко візьме іванчука в РДА .

2 Андрій  
0
ха-ха-ха

1 ха-ха  
1
Бариги і прихвостні навіть словом не обмовились про Хама та податковий кодекс.Були заняті дерибаном чемоданів.Справжні патріоти.На відміну від цієї районної бикоти міські депутати прийняли звернення до Хама та його шайки.Молодці.Для тих хто забув-----------------------
…сказано «геноциду не було» в Європі, Табачна наволоч, Толя – Каділак, образа моїх друзів татар і галичан, згвалтування 2-х Конституцій Конституційним «судом», тушки, зданий Севастополь, комуняки при владі, ганебне ЦВК, судова «реформа», Хорошковський з Вищої ради юстиції України + з Інтера , ТВi і 5-канал, гелікоптер за 17млн зелених, дорога на Межигір*я за 50млн, кортежи і тисняви, «відірву голови мерам не з ПР», кровосіся в уряді, Гундяєв, приниження Ляшка, газ Фірташу, місцеві «вибори», зупинка мітингувальників по дорозі до Києва, синки у владі, політичні переслідування опозиції, ігнорування Дня Свободи і голодомору, кнопкодави, побиті за російський флот депутати, гайдамака юа, проффесор і поет Чехов, заповідник Межигір*я, «виставка» в Українському домі і нарешті ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС. Це не все, але за це все можна вмерти на МАЙДАНІ...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024