Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 28-03-24, 12:11:17
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Червень » 9 » Опозиція "підняла" Хмельницький без Кличка
Опозиція "підняла" Хмельницький без Кличка
21:00:38
Як повідомляє "5 канал", очолили колону лідер парламентської фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк та лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко не був присутній на марші. В партії зазначили, що його візит до Хмельницького з невідомих причин скасований. Таким чином "УДАР" у Хмельницькому на акції опозиції представляють лише місцеві політики.

Колона мітингувальників рушила від площі біля кінотеатру ім. Тараса Шевченка. Люди тримають плакати "Вставай, Україно!", національні та партійні прапори.

Охороняють мітинг близько 200 правоохоронців, ще сотня – у запасі.

Після маршу на площі біля Хмельницької облдержадміністрації розпочався мітинг опозиційних сил. За даними "Батьківщини", у ньому беруть участь понад 5 тисяч хмельничан та жителів області.

Разом з тим у "Свободі" зазначили, що у марші опозиційних сил взяли участь близько 8 тисяч учасників.

"Попереду колони учасники розгорнули великий синьо-жовтий прапор. До маршу постійно приєднуються люди. Під час маршу учасники скандують "Банду – геть!", "Геть режим Януковича!", - зазначили в "Свободі".

Як заявив під час мітингу Яценюк, наступний марш та мітинг у рамках загальнонаціональної акції "Вставай, Україно!" відбудеться у Миколаєві.

Також Яценюк нагадав, що опозиція вимагає призначення виборів у п’яти "проблемних" округах, один із яких знаходиться в Миколаєві, "де Партія регіонів просто вкрала перемогу в опозиційного кандидата".

"Всередині парламенту ми вимагаємо, щоб приймались відповідні закони, в тому числі й законодавство про вибори, і хочемо побачити Віктора Януковича в стінах Верховної Ради. А поза межами парламенту ми закликаємо людей, щоб вони підтримували зміни і виходили на вулиці", - додав Яценюк.

За словами Яценюка, для перемоги опозиції "необхідна єдність як самої опозиції, так і українського народу".

"Тому опозиція продовжуватиме акцію. У тому числі ми поїдемо і по менших містах, будемо добиратись до кожного села, до кожного району", - зазначив Яценюк.

"Через акцію опозиції для охорони громадського порядку було залучено достатню кількість правоохоронців, щоб запобігти грубим порушенням громадського порядку", - зазначили в МВС.

Категорія: Наша влада | Переглядів: 558 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024