Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 25-04-24, 09:56:21
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2011 » Січень » 20 » Новобудови нашого міста
Новобудови нашого міста
19:48:15


У Надвірній на вул. Мазепи, 25а урочисто відкрили перший поверх торгового центру «Полярис».
Сьогодні ТЦ «Полярис» є найбільшим торговим майданчиком у Над­вір­ній, який поєднує у собі сучасний дизайн та новітні інженерні технології. Загальна площа торгового центру більше 1500 м2. – Ми не збираємося зупинятися на досягнутому, – повідомляє представник компанії забудівника. – Весною плануємо завершити роботи на 2-му поверсі ТЦ «Полярис» та здати ще більше 500 м2 торгових площ. Тож радо запрошуємо до співпраці усіх бажаючих розпочати або ж розвинути власну справу з ТЦ «Полярис»
Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 1897 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 4.0/3 |
Всього коментарів: 5
5 Надвірнянець  
0
Відчувається почерк Бородача! Молодець. Давай Тарасику, всіх обс_рай, і Дерев'янка і Тягнибока, ти ж тільки це і вмієш.

4 м  
0
Для чого ж тоді під стінами облради було влаштовувати страйк підприємців, якщо напередодні 22 листопада підчас зустрічі з підприємцями області до їхнього звернення на ім'я Президента губернатором був підписаний супроводжуючий лист, у якому він теж просив Гаранта накласти вето на новий податковий кодекс? Можливо страйк – це тільки привід, а насправді народ готували для штурму «Зимового палацу», якщо би щось пішло не за схемою, адже Ленін і фюрер уже були в залі?

Чого нам, мешканцям Західної України, сьогодні чекати від таких новоспечених депутатів, які лиш те і вміють, що кричати, завдяки яким сьогодні стає соромно себе називати «націоналістом», тому й говориш: «я просто Українець»? Хто буде працювати в сесійній залі і за її межами? Можливо такі як В. Павлюк, заступник О. Тягнибока з економічних питань, депутат Львівської міськради, сьогодні – секретар цієї ж ради, який забирає бід будівництво своєю фірмою багатоповерхівок дитячі майданчики по Львову (газета Український наступ» № 7, серпень 2010 р.)? Можливо. Але, як чудово буде комусь одному із-за куліс керувати виставою у сесійній залі, коли у нього в руках будуть ниточки від більшості маріонеток…

Від Гомера ми знаємо, що троянці не послухали слів Кассандри про дерев'яного коня, і загинула Троя. Політологи наші й зарубіжні передбачають, що ВО «Свобода» слід запастися памперсами, бо уже за кілька місяців вони можуть їм стати у пригоді, а через рік другий ми можемо отримати нові дострокові місцеві вибори у тих областях, де ця партія прийшла до влади.

P.S. Сьогодні ж скривджена і ошукана партія має трьох своїх голів облрад…


3 м  
0
Офіційний сайт
ГО "ПОКЛИК НАЦІЇ"
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2011 » Січень » 4 » ПОРАЗКА ПЕРЕМОГИ
22:07 ПОРАЗКА ПЕРЕМОГИ
Мешканці України ще не забули скандал, що стався за два тижні до виборів, з нібито випадково виявленими ВО «Батьківщина» в одній з друкарень Івано-Франківська 191 тис. зайвих бюлетенів, але справжній скандал у ЗМІ довкола цього на всю державу підняла ВО «Свобода», звинувативши у всьому владу. Але зачекайте! Хіба партія влади виграла вибори на Прикарпатті? Чи ті, з палаючими шапками на головах, що першими заверещали: «Тримай злодія»? І чия партія контролює ледь не 100 % поліграфічного бізнесу в цьому місті? Римляни у таких випадках казали: «Шукай кому це вигідно?» Мабуть, тільки тим, хто вказав своєю трипальцевою клешнею органам на «зайві» бюлетені.

Місцеві вибори скінчилися і ВО «Свобода» здобула на Заході «перемогу» і чи не найбільшу в обласному центрі Прикарпаття так, що навіть не змогла заповнити своїми кандидатами ті 35 (з 60 існуючих) місць в Івано-Франківській міській раді, представивши громаді міста тільки 34 депутатів, 6 з яких призовного віку. Один з них після виборів навіть отримав повістку, про що відразу ж розтрубили місцеві ЗМІ, адже по нашому законодавству до першої сесії ради призовник ще не рахується депутатом, тому може бути призваним на строкову військову службу. Та що це за депутати із зазначеною у біографії середньою та середньо спеціальною освітою та місцем роботи або заправником на АЗС, або «тимчасово безробітні»? Мабуть саме їх мав на увазі О. Тягнибок, коли програмі «Велика політика з Є. Кисєльовим» на телеканалі ICTV 12 листопада розказував, що ВО «Свобода» у кожній місцевій раді, де пройшли її кандидати, буде представлена командою фахівців, спеціалістів з величезним досвідом роботи і досвідом професорів та кандидатів наук?

Тому комусь і здасться парадоксальним, що 9 листопада голова ВО «Свобода» О. Тягнибок приїхав у Івано-Франківськ і провів під стінами ОДА мітинг проти «фальсифікації» результатів виборів, а потім з гучними закликами повів присутніх на штурм ОВК (режимного об'єкту) та кабінету губернатора, знаючи чудово про те, що останній уже кілька днів знаходиться з делегацією у Донецьку, як і про те, що за два дні область мав відвідати Президент! Коли ж нападники на чолі з О. Тягнибоком отримали від правоохоронців належну відсіч, вони, вдягнувши маски «жертв режиму», побігли скаржитися журналістам та знімати побої?;

Цікавим у цій події є лиш той факт, що у цій масовій провокації взяли участь і представники Нашої України та ВО «Батьківщина» яких очолювали два нардепи! Пригадаймо постійну критику цих партій з боку О. Тягнибока і його «Свободи», постійні провокації в їх адресу і як на цьогорічних президентських виборах О. Тягнибок закликав громадян голосувати тільки за себе або «проти всіх», і ні в якому разі за В. Ющенка чи Ю. Тимошенко! Згадаймо історію, коли з ВО «Свобода» виключили М. Ноняка, голову Надвірнянської РО, одного з засновників партії на Івано-Франківщині. Виключили за те, що той сказав перед ЗМІ, що у другому турі президентських виборів голосуватиме за В. Ющенка (чит. «Дзвони Нації» № 2(3), www. Pokluknaciji.at.ua)! Мабуть, представники обох цих партій усі ці роки, знаходячись у не дуже зручній політичній позі, так і не побачили, хто стояв позаду них, а 31 жовтня цього року раз і назавжди п кінчив з ними. Можливо, вони просто намагаються перебратися з своїх тонучих кораблів на гумовий крейсер «Свободи»? Тому вони й 25 листопада на першій сесії облради підтримали кандидатуру очільника обласної ВО «Свобода» О. Сича на голову Івано-Франківської облради. А О. Сич, щойно обраний головою подякував з президії голові Івано-Франківської ОВК за плідну роботу! Тоді для чого було влаштовувати цей цирк


2 А хто тут посадова особа???  
0
Це відверта, а не прихована реклама. :-)

1 До сайту nashe-misto  
0
Скрита реклама чи лобіювання посадовою особою інтересів "інвестора"?????????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024