Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 29-03-24, 15:01:29
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2010 » Грудень » 14 » Нові кадрові призначення
Нові кадрові призначення
22:40:41

Додаток 4
до постанови Центральної виборчої комісії
від 29 листопада 2010 року № 530

Зміни
в складі територіальних виборчих комісій,
що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів у межах
Івано-Франківської області

Надвірнянська районна виборча комісія

Припинити достроково повноваження такого члена комісії:

Креховецький Андрій Ярославович, 1973 року народження – голова комісії, від місцевої організації Партії регіонів (у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень).

Призначити головою виборчої комісії такого члена цієї комісії:

Полатайко Ігор Орестович, 1961 року народження – від місцевої організації Народної Партії.

Креховецький Андрій Ярославович -  призначений начальником управління праці та соцзахисту населення Надвірнянської РДА



Категорія: Наші новини | Переглядів: 4119 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 441 2 3 4 5 »
44 Shorty  
0
That's a mold-breaker. Great thikning!

43 V  
0
Ого!!!!! Він вже в Дрогобичі відзначився,хай коЛЛЛеги по роботі телефони ховають:)

42 житель  
0
Фырмана ще дайте посади у владі.

41 уп  
0
15.01.2011 20:18 , ОСТАННІ НОВИНИ

Кравчук вважає, що Янукович має розігнати непотріб, який сидить у ВР

Перший президент Леонід Кравчук вважає, що нинішній президент Віктор Янукович має розпустити Верховну Раду.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я подивився на ці парламентські бійки, на цей непотріб, який зараз в парламенті. Я не можу вжити іншого слова! Я дійшов до висновку, що парламент вийшов за межі розумного, доцільного", - сказав Кравчук.

"І ось ці систематичні бійки. Це ж не перша! Президент має всі підстави розпустити такий парламент. Народ це сприйме під оплески", - вважає він.

На зауваження ведучої що у президента нема законних підстав для такого кроку, Кравчук відповів:

"Якщо не розпустити, то провести вибори у 2011 році, а не тягнути до 2012-го".

Українська правда


40 007  
0
Підкажіть хто такий янцюк, бо вчора звітуючи за той рік директор комунального підприємства ан друсяк, на питання де дів гроші сказав шо щокварталу возиа іванчуку 50 тис а тепер возить ян цюку і савчучці в рда, а шо поповичі не при ділах?

39 надвірнянська правда  
0
"Вічний" привід зібратись для депутатів

Якби Бандери не було, його слід було б видумати. Так, перефразовуючи відомий вислів Марка Твена, можна коротко передати враження від сьогоднішньої спільної сесії Івано-Франківської обласної ради, районних та міських рад Прикарпаття, яка відбулась біля пам’ятника Степану Бандері.

Ну звісно ж, яку ж іще нагоду можна знайти керівникам наших органів місцевого самоврядування, щоб зайвий раз «попіарититись», та й попросту зібрати за казенний рахунок велику кампанію, щоб відсвяткувати Старий Новий рік та Василя. Адже групового святкування звичайного Нового року біля пам’ятника Бандері їм, вочевидь, уже недостатньо.

Отже, офіційною причиною, яка спонукала депутатів зібратись сьогодні під відкритим небом, стала, зі слів голови облради Олександра Сича, інформація на сайті Президента України про те, що рішення адміністративного суду за позовом до Президента України про визнання недійним його Указу щодо надання Степану Бандері звання Героя України, вступило в силу, а відповідно згаданий Указ не є дійсним.

Ця обставина дала підстави депутатам звинуватити вищі органи державної влади України у залежності від Кремля, підпорядкуванні своєму впливу судової гілки влади, використанні правоохоронних органів для проведення політичних репресій і взагалі у початку війни проти всього українства.

Варто зазначити, що послухати «мудрі думки» про провідника ОУН зібрався досить значний аншлаг. Навіть, від проурядової фракції «Відродження» прийшло аж два депутати. Зрештою, це і добре. Бо ж коли іще, як не подорожуючи на подібні спільні сесії, депутати райрад зможуть побачити розбиті автодороги та жалюгідне становище сільського господарства у своїх районах та переконатись, що у сусідів справи не краще. «Підкачали» лишень Верховинська та Косівська райради. Їх депутати так і не змогли зібратись у достатній кількості, щоб забезпечити своїм радам кворум. Певно, не доїхали. Тож для цих органів місцевого самоврядування сьогоднішня сесія мала статус зборів депутатів.

І байдуже, що «сесія» проходила під партійними, а не державними прапорами, а в загальному натовпі ефективна робота лічильних комісій була взагалі неможливо. Адже рішення складалось з одного питання – чергової заяви, яка стане ще одним приводом посміятись для чиновників Адміністрації Президента.
14 Січня 2011
©http://pravda.if.ua/


38 39-ому  
0
Перепрошую Автор статті Ігор Демянчук якесь відношення до Надвірнянського району має-чи це просто однофамілець

37 Із записок "українського сумашедшего"  
0
Україну було взято в облогу...

Не перекреслює питання про геноцид якась допомога, що її надало Україні московське керівництво вже після того, як завершило чорну справу, — воно просто хотіло мати аргументи для виправдання перед міжнародною спільнотою, перед історією.

Хоча штучний голод був і в інших місцях СРСР, організація Голодомору в Україні мала особливості, яких не було в інших республіках.

Рішенням Політбюро ЦК КП(б)У (18.11.1932), яке провів Молотов, наглядач із Москви, наказувалося стягувати штрафи за невиконання хлібозаготівель не тільки зерном, а всіма видами продовольства. Якщо селяни «зловмисно» не мали зерна, що було відібрано у них раніше, то в них забирали все: крупу, картоплю, буряки, квасолю, насіння. В інших республіках такі «правові норми» не діяли.

Україну було взято в облогу. Директивою Сталіна (23.01.1933) було заборонено виїзд селян iз території України та Кубані в інші місцевості СРСР. Спецзагони, підрозділи ДПУ блокували вокзали, пристані, дороги. Вмираючих від голоду позбавляли змоги привезти якесь продовольство з інших місць чи полишити Україну. Голодуючі в Росії та в інших регіонах могли виїхати в «Ташкент, город хлебный» і вижити, для українців порятунку не було.

Одночасно з терором голодом проти українського селянства було проведено погром української інтелігенції, припинено українізацію (в УРСР і на Кубані). Такий збіг у часі не випадковий, це свідчить, що був цілісний план нищення українства. Москва ліквідувала міністра освіти М.Скрипника, було розгромлено всю українську гуманітарну науку, літературу, більшість учених, письменників, митців розстріляно. Це все подавалося як боротьба з «українським буржуазним націоналізмом». А з «російським буржуазним націоналізмом» під час голоду більшовики не боролися, взагалі не існувало такого поняття (читайте Івана Дзюбу).

Проти українців було застосовано комплекс заходів, що свідчить про наявність єдиного плану: проти українських селян — голод, проти української інтелігенції — репресії. Висновок із цього неспростовний: Голодомор в Україні 1932—33 років був геноцидом українського народу.
Ігор ДЕМ’ЯНЧУК,
кандидат технiчних нау


36 Z  
0
Та які там "призначення" в РДА.Пора змінити вивіску на "Публічнии дім".
Кал і очко з Вашья-два пива(Янцюк) ходять і мастурбують на соску Ковалюк.
А ціни ростуть,ростуть...РигіАнали улучшілі жізню.)))

35 Монастирецкий  
0
Почитайте книжку "Записки Українського сумашедшего" - все зрозумієте

1-10 11-20 21-30 31-40 41-44
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024