Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 19-04-24, 21:23:39
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Червень » 7 » Невже Кличко сховався у кущі?
Невже Кличко сховався у кущі?
19:41:13
Усе більше розчаровуюся в "великому" новому політику Віталію Кличку. Не пройшовши політичного лікбезу на піднесені патронів під барикади опозиції, він одразу ввірвався до сонму вождів, і, либонь, вважає, що знаходиться на боксерському рингу, розкидаючись словами наліво і направо. При чому, як неважко зрозуміти, доволі недоречними. Якби складати список цих недорікуватих недоладностей, то він би точно вийшов на другу позицію услід за чемпіоном із безглуздих накладок - тим, хто стрибає по пеньках.

Те, що цього разу бовтнув цей новоявлений політик, як мені видається, взагалі не лізе ні в які ворота. Ірині Герашенко, Марії Матіос, чи ще комусь із поміркованих членів команди УДАРУ, либонь, знову потрібно поспішити виправити абсурдність тверджень свого командора, заявити, що його знову не так зрозуміли. Мовляв, не звертайте уваги, зірвалося, як з кілка…

А ситуація, в якій проколовся В. Кличко, виявилася більш як проста.

Ну, що і кому не зрозуміло, нині, скажіть, із виборами в Києві? Влада вирішила об'їхати на козі всіх – опозицію і мільйони аполітичних громадян, вивівши на ігрову дуель додаткового картяра – Конституційний суд. Той у ролі барана провокатора вказав: чергові вибори в Києві мають відбутися в жовтні 2015 року.

Позаяк і без ворожки зрозуміло, що нині владі в столиці нічого не світить – ні на посту голови міста, ні в Київраді.

Грамотні, толкові люди, як приміром, Віктор Мусіяка, відомий юрист і знавець конституційного процесу, ще вчора, 31 травня, зранку розтолкував повну абсурдність замовного рішення КС, яке грубо порушує аж чотири статті Основного Закону України. Його позицію оприлюднили багато засобів масової комунікації. Але на питання "Дзеркала тижня", як він ставиться до такого абсурдного вердикту, хвалений В. Кличко публічно виявив готовність узяти під козирок. Бо, мовляв, влада не хоче виборів, і нічого тут не поробиш. А тому, щоб провести вибори в Києві, потрібно… змінити владу.

Фігурально позиція ця виглядає так: зі столиці в Одесу, чи Крим їхати через Чернігів.

Не даремно ж в Інтернет виданні "Українська правда" сприйняли все буквально за цією чудернацькою схемою, тому таку позицію лідера УДАРУ назвали так – "Кличко вирішив, що влада не допустить виборів цього року". Про це читайте тут.

Із огляду на цю дивну позитуру, провальну щодо іміджу лідера-захисника, я би відніс пана Кличка до розряду людей, які частіше капітулюють, ніж зазнають аварії. Не зважаючи на всі його блискучі нокаути на рингу. Виходить, що міцність кулаків, витривалість у спорті зовсім не тотожні твердості характеру і духу в політиці. Про яку вже тут можна говорити рішучість у відстоюванні ідей партії, опозиції, чи навіть компетентність!?

Тим паче, що з цим рішенням КС у Партії регіонів більше провалу, а ніж виграшу. Гадаю, що панові Кличку резонно було б ознайомитися з позицією щодо цього ще одного експерта з конституційного процесу Степана Гавриша, який також однозначно заявив:"Вибори в Києві мають відбутися цього року".

Однак наш герой, як бачимо, вже надійно засів у кущах. Він, склавши руки, буде чекати 2015 року, на який вказав шулерський КС.

Смішною, аж комічною ця ситуація є з огляду на те, що навіть лідер комуністів П. Симоненко явно переграв тут В. Кличка, і в даній ситуації виглядає справнішим бійцем, на відміну від захваленого чемпіона світу з боксу. Симоненко чітко і однозначно задекларував свою позицію: "Київрада і мер міста Києва повинні працювати у встановлений термін, а саме: п'ять років. Кияни повинні обрати депутатів Київради і мера у 2013 році."

Прикро, що в такій простій ситуації опозиційний гладіатор достроково ретирувався з поля бою. Невже ж такою є позиція всього УДАРу?

Олександр Горобець

Категорія: Наша влада | Переглядів: 538 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024