Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 18-04-24, 04:37:01
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Травень » 24 » Надвірнянська ГО «Воля:Тільки слова й ніяких справ (Фото)
Надвірнянська ГО «Воля:Тільки слова й ніяких справ (Фото)
20:52:20

У Надвірній приберуть і висадять фруктовий сад , таку заяву на передодні реалізації всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» зробила Надвірнянська ГО «Воля». В цілому акція «Зробимо Україну чистою» мала на меті прибирання парків, узбіч, скверів та інших забруднених сміттям природних зон. Захід діє в рамках міжнародного соціального проекту «Let’sDoIt!», який спрямований на те, щоб очистити від сміття нашу спільну домівку. Організатори акції не передбачали дешевого піару у виконанні коордданаторів проекту на місцях , один з яких заявив : «На Прикарпатті розпочався екологічний проект «Зробимо Україну чистою». У Надвірній акцію очолила громадська організація «Воля!» В рамках акції «Зробимо Україну чистою» в Надвірній пройде загальноміська толока. Організатором масового прибирання є громадська організація «Воля!», яка зорганізувала на очищення міста весь депутатський корпус міської ради, місцеві підприємства та організації, творчі та спортивні колективи, жителів навколишніх сіл і близько 350 волонтерів з числа студентів. «Така акція допоможе зробити місто чистим. І об’єднає людей на вирішення проблем громади», - говорить голова громадської організації «Воля!» Тетяна Пришляк. (Цитата із статті http://paralleli.if.ua/news/31369.html). Схожого змісту інформація була опублікована у газеті «Народна воля» у статті «Воля!» долучилась до екологічної акції (за підписом Тетяни ДОРОШЕНКО).

 А що відбулось на справді ГО «Воля» нічого практично не змогла зорганізувати за винятком прибирання тазом з волонтерами руїн Пнівського замку. На справді більшість екологічних акцій зорганізував депутат Надвірнянської міської ради Роман Мажак, який вперше за багато років на сесії Надвірнянської міської ради підняв питання щодо наведення благоустрою на єврейському кладовищі.

І зрештою там було зроблено чимало роботи та, і ініціатива депутата була підтримана іншими депутатами Надвірнянської міської ради, але аж ніяк не ГО «Воля»

Якщо проаналізувати загальноміську толоку то у ній прийняли участь усі люди доброї : громадські організації, політичні партії, установи міста , підприємці та звичайні мешканці. А у цій ситуації ролі так званого координатора Тетяни Пришляк то ГО «Воля» видається жалюгідного судячи із звіту на сайті «Зробимо Україну чистою», адже там нулі.

Така ситуація обурює громадськість міста та Надвірнянського району, адже інформація розміцена на сайті letsdoit.org.ua, охарактеризовує Надвірнянщину , як край ледарів та нехлюїв.

Правда полягає у тому , що окрім галасливих заяв та нулів у звіті координатор нічого не зробила. А зроблено було дуже багато і при чому всіма.

Висновок з цього можна зробити один, що не словом , a добрими справами треба піднімати авторитет тієї чи іншої громадської організації, а не гучними заявами про наміри.

Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 795 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 НАШЕ МІСТО  
0
http://youtu.be/_WKBT0bmFmM

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024