Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСереда, 24-04-24, 13:15:07
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2009 » Жовтень » 16 » Надвірна знову постраждала від стихії (фото)
Надвірна знову постраждала від стихії (фото)
11:41:25
Другий рік поспіль наше місто опинилося в епіцентрі стихійного лиха.Неочікуваний снігопад залишив місто без електроенергії.Комунальні служби цілодобово усувають наслідки стихії
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 3227 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 3.0/5 |
Всього коментарів: 341 2 3 4 »
34 Andrea  
0
We've areirvd at the end of the line and I have what I need!

33 м  
0
Українська правда
Постійне посилання: http://www.pravda.com.ua/news/4b23dc7b082de/
Тимошенко продовжує міняти голоси на депутатські мандати
Субота, 12 грудня 2009, 20:10

Юлія Тимошенко обіцяє взяти у свої списки представників Всеукраїнської спілки ошуканих вкладників у разі підтримки ними її кандидатури на президентських виборах.

Про це йдеться угоді про співпрацю та партнерство між Тимошенко та Всеукраїнською спілкою ошуканих вкладників та акціонерів, підписаною в суботу у Києві, повідомляє УНІАН.

Від імені спілки свій підпис поставив її голова Богдан Рафалюк.

Як зазначається в документі, спілка взяла на себе зобов'язання роз`яснювати вкладникам доцільність зберігання коштів на депозитних рахунках українських банків як передумови зміцнення банківської системи і української гривні, а також вести агітацію за Тимошенко.

"Спілка також зобов'язалася не укладати аналогічних угод з іншими кандидатами в президенти", - підкреслюється в Угоді.

Тимошенко, у свою чергу, погодилася призначити представника Всеукраїнської спілки ошуканих вкладників та акціонерів радником президента з питань взаємодії з вкладниками.

"Сторони домовились працювати за принципом: "Жоден вкладник не забутий, жоден вклад не втрачено!" - наголошується в документі.
© 2000-2009 "Українська правда"
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.pravda.com.ua


32 м  
0
Українська правда
Постійне посилання: http://www.pravda.com.ua/news/4b23c7d8ec6ed/
Ющенко думає, що Тимошенко робить з українців "лохів"
Субота, 12 грудня 2009, 18:42

Президент Віктор Ющенко заявляє, що нація має право знати, за рахунок яких коштів живе прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

Про це він заявив у Тернополі, повідомляє УНІАН.

"Один із моїх опонентів, якого я переможу, звичайно, - це Юлія Володимирівна Тимошенко - пише декларацію. Квартири немає, дачі немає, "Запорожця" немає, земельки, ну хоч 4 сотки, немає. Людина прожила майже 50 років в Україні. Тут в залі сидять люди, то підніміть руку, може хтось у подібній ситуації, як прем'єр-міністр. У вас немає такого враження, що з нас лохів роблять, що так не повинно бути?", - сказав Ющенко.

Він нагадав, що Тимошенко була другим президентом компанії "Єдині енергетичні системи України", коли "першого президента цієї найбагатшої, наймогутнішої енергетичної компанії України посадили в тюрму".

"Ця людина володіє найбільшою офшорною компанією в Кіпрі, і в цієї людини немає квартири, немає земельки. На запитання, як утримується родина, Юлія Володимирівна каже, що коли вона приходить, чоловік вже спить, іде - він ще спить. То хто заробляє?" - дивується президент.
© 2000-2009 "Українська правда"
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.pravda.com.ua


31 виборець  
0
0 [Хороший пост] [Поганий пост]
1 виборець (Сьогодні 14:21:07)
9. народ не лохотрон
Скандал у БЮТ: Депутат звинувачує однопартійців в організації "лохотронів"
П'ятниця, 11 грудня 2009, 17:04
Депутати від БЮТ Сергій Терьохін, Сергій Соболєв і Віктор Уколов пов'язані з лотерейним бізнесом підприємства, в діях якого зафіксовані несплата податків і недоплати за виграшами.

Про це на прес-конференції в п'ятницю заявив інший БЮТівець Антон Яценко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На жаль, будучи членом БЮТ, я з глибоким жалем можу повідомити, що до компанії "Українська національна лотерея" мають пряме відношення низка моїх колег: це пан Соболєв, пан Терьохін і пан Уколов", - сказав він.

"Мені абсолютно все одно, що зараз проходить президентська компанія. Я вважаю, що є речі, які недопустимі", - додав Яценко.

Згідно з наданими депутатом документами, Терьохін, Соболєв та Уколов до 2004 року були бізнес-партнерами "УНЛ", 100% акцій якої належить офшорній компанії з Британських Віргінських островів.

Уколов, зокрема, очолював ТОВ "ТРК Новий Проект" (Київ, ліквідовано в 2004 році), засновниками якого виступали Інститут відкритого суспільства "Інститут Борисфена" (його засновники - Терьохін і Соболєв), ПП "ЕССІ Інтернешнл" (засновник - Світлана Терьохіна, дружина депутата) і "УНЛ".

"Таким чином, ці люди були партнерами по бізнесу", - констатував Яценко.

Крім того, Терьохін значиться у наданих Яценком документах як людина, що лобіює в структурах влади інтереси "УНЛ".

Згідно з даними Яценкf, щомісячний дохід "УНЛ" становить 18-22 млн грн, з яких 15% виводяться з країни в якості роялті.

Крім того, згідно з наданими документами, останні п'ять років компанія не виконує ліцензійні умови щодо показників капіталізації, а також "мала проблеми з формуванням призового фонду".

"На мою думку, державний обранець не повинен брати участі в якихось брудних маніпуляціях", - сказав Яценко.

Як повідомив депутат, обсяг українського ринку лотерей становить від 3 млрд грн до 4 млрд грн.

Раніше Яценко зареєстрував у парламенті два законопроекти, в яких пропонується ввести державну монополію в сфері лотерей, а всі гроші, отримані від держлотерей, направляти до бюджету для фінансування витрат соціального характеру.

Підприємство "УНЛ" засноване в 1997 році. У більшості великих міст України встановлено понад 4,2 тис. терміналів підприємства. Воно проводить лотереї "Супер Лото", "Кено", "Лото Максима", "Лото Трійка"

Не один, значить, Писклинець лохотронщиком був в Бюті


30 не сучасний фляк  
0
Постійне посилання: http://www.pravda.com.ua/columns/4b20b6dbe985a/
Олігарх – це більше ніж партія
Четвер, 10 грудня 2009, 15:12

У час виборів до галицьких олігархів шикуються черги з політиків, бізнесменів, піартехнологів, журналістів. Відбувається свого роду кастинг, де кожен хоче продати свій товар. Чомусь біжать не до партій, а до мільйонерів.

Спробуємо цей дивний феномен дослідити на прикладі львівського чиновника з 30-річним стажем, який зібрав з десяток партійних квитків.

Попрацював чолов'яга і в міській раді, і в обласній. Ділив квартири, продавав майно, керував інспекціями. Завжди був на плаву. Де гроші, там і Влодко.

У хвилини відвертості чиновник любив заглядати в невеличкий сейф. Витягав звідти з десяток партійних квитків і зі сміхом розповідав за яких обставин і в яку партію вступав.

Ще на зорі юності Влодко засвоїв золоте правило: владу здобувають, щоб нею зловживати. Владною драбиною Влодко рухався з партквитком в кишені.

У комуністи подався, щоб потрапити до університету. Як тільки Союз почав валитися, побіг до демократів. Втримався в міській раді, а потім перейшов в обласну адміністрацію.

Рух почав виходити з моди і наш герой подався до націоналістів. Перерахував кілька десятків тисяч гривень на партійні справи і став своєю людиною.

Несподівано Львівщину окупували есдеки. Не виходячи з рядів націоналістів, Влодко отримує квиток СДПУ(0).

Потім подули інші вітри. Під час помаранчевої революції наш герой, звичайно, в перших рядах "Нашої України".

Нещодавно зустрів нашого Влодка в львівському ресторані. Закушував горілку ікрою з чорним хлібом. Це його коронний номер - в ресторані завжди замовляє шість банок червоної ікри і буханець хліба. Викидає все на тарілку і наминає під оковиту.

Бува після чарчини його охоплюють патріотичні почуття - тоді він гукає офіціанта, дає тому 300 гривень, щоб їхав і поклав вінок до могили одного з національних героїв. (Перебування у лавах націоналістів, напевно, найбільше "зачепило" нашого героя).

Того дня Влодко був у доброму гуморі. Я вже подумав, що обмиває черговий партійний квиток. Скажімо, "Фронту змін".

- Та ти що! Це ненадовго. Шеф казав не висовуватись. Хай все перемелеться, перетреться, а там вже й ми випливемо - повідомив про свої плани на майбутнє Влодко.

Слухаючи Влодка, я згадував біографії десятків львівських чиновників, які за роки незалежності міняли партії як рукавички. В їхньому товаристві це не вважалося зрадою чи пристосуванством. Скоріше навпаки - даром передбачення, нюхом справжнього політика.

Партійний марафон львівської еліти багато в чому нагадував вибрики нашого Влодка-гумориста. Вони починали з Руху і КУНу. Потім НДП і СДПУ(0). Далі - УНП. І так далі.

Коли губернатором стає аграрій Михайло Гладій, всі біжать піднімати село. Керівники районів, начальники управлінь масово стають членами Аграрної партії.

Після 2005 чиновницький апарат міняє колір на "помаранчевий". Та колір не має значення - усе заради влади.

Рік тому Арсеній Яценюк кинув клич, що у "Фронт змін" він набере справжніх героїв, Україна побачить нові обличчя. Проходить час, а нових все не видно. Не то що нових, навіть "старі" не поспішають на барикади.

\- Набридло, політики ж нічого не вирішують. Тільки слухають, що скажуть олігархи, - зізнається Влодко. - Чого я маю бути придворним партійним цуциком? Політики не самостійні. Вони немов на прив'язі. Треба полякати владу - спустили з повідка партійного цербера. Не треба, знову вкоротять поводок. Я тепер працює напряму. Оліграх - це більше ніж партія.

Так, в руках олігархів гроші - головний інструмент впливу. Захотів у Львові Петро Димінський - і купив собі канал УТ-ЗАХІД. Тепер сам вирішує, кого пускати в телевізію. Прийде час і він свого губернатора призначить. А володки допомагатимуть йому стверджувати примат грошей над ідеологією. Безвідносно до кольору партійного квитка, чи квитків в кишені.

Богдан Кушнір, Львів, для УП


29 s  
0
Президент України Віктор Ющенко впевнений, що реалізацію проекту ЄАНТК блокує прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. Про це він заявив сьогодні, відповідаючи на запитання під час інтерв’ю Івано-Франківській обласній державній телерадіокомпанії.

«Чому при прем’єр-міністрі Ю.Тимошенко ми не можемо запустити доставку каспійської нафти через нафтопровід «Одеса – Броди» на два нафтові заводи в Західній Україні, далі до ЄС, до Білорусі? Та тому, що по цьому нафтопроводу в реверсному режимі качається російська нафта. Для чого? Це політична домовленість, яка не дозволяє нам через Одеса – Броди закачувати каспійську нафту, а качати в зворотному напрямку російську. А нафтопровід «Ахтирка – Одеса» на 10 мільйонів тонн стоїть сухий, щоб переганяти російську нафту коротшим маршрутом до Одеси», - сказав В.Ющенко.

Президент назвав цю ситуацію «політичним проектом, як не допустити до України альтернативної поставки». «Хто за цим стоїть – Тимошенко», - сказав Глава держави.

Віктор Ющенко підкреслив, що реалізація проекту ЄАНТК дала би змогу працювати західноукраїнським нафтопереробним заводам, які працюють сьогодні лише на 10 відсотків, оскільки вони спроектовані на переробку каспійської та української світлої легкої нафти.

фото: прес-служба Президента України
10 Грудня 2009
©http://pravda.if.ua/


28 Ігор  
0
А це ще що за кадр появився, видно обкурився, написати нормально нічого не може

27 Олег  
0
Админы працюють добре....... но это ни чего не изменить!!!!!!!!!!!!....... голима Надвирна.......и все косметологи ВАШИ

26 Олег  
0
Ебанутааааа Надвирнааааа....... будете претерпиваты до кинця времен..... прокляте мисце.....жаххх!!!!!!!!!!!!!

25 435  
0
Ваш Ганцюк разом з Боженюком та Лелюком зрадив усіх.Спочатку Лінінського.Після партію регіонів- бо уже на самих початках ходив у Києві по майдану з помаранчевим шарфом.Але перед Тим вони незаконно відали Державне майно у великих розмірах!!!

1-10 11-20 21-30 31-34
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024