Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСереда, 24-04-24, 20:13:20
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Червень » 18 » Медведєв: Гриценка не сприймає майже вся фракція
Медведєв: Гриценка не сприймає майже вся фракція
08:26:41

Політичний консультант "Батьківщини" стверджує, що лідер "Громадянської позиції" поставив себе за межі колективу

Конфлікт Анатолія Гриценка з фракцією ВО "Батьківщина" полягає не в тому, що той критикує Арсенія Яценюка. Лідер "Громадянської позиції" поставив себе за межі колективу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав політконсультант Олег Медведєв.

"У "Батьківщині" є чимало людей, які значно емоційніше різали свою правду-матку в очі Арсенію – сам був тому свідком. Але вони робили це в своєму колективі і не заради того, щоб помилуватися собою в телевізорі, неначе пані перед люстерцем", – наголосив політконсультант.

"Щодо більшості питань, не можу не визнати, критичні зауваження Анатолія Степановича абсолютно, на жаль, справедливі, він влучно позначає проблеми. За змістом – правильно, а по формі – ні. Гриценко не зробив висновків із публічної війни в демократичному таборі, яка стала однією з причин поразки", – зауважує Медвєдєв. При цьому він додає: хотів би, щоб Анатолій Гриценко навчився командній грі. "Навчитися такій грі в такому віці складно, але не хотілося би, щоб Гриценко став полковником, а тим більше рядовим в інформаційній війні Банкової проти Тимошенко".

Нагадаємо, що 17 червня фракція "Батьківщина" звернулася до народного депутата Анатолія Гриценка з вимогою скласти депутатський мандат.

Таке рішення було ухвалено на засіданні фракції в понеділок після внутрішньофракційної дискусії навколо дій Анатолія Гриценка, які "суперечать угоді про непоборювання опозиційних політичних сил" та які "свідчать про його активну участь в інформаційній війні влади проти опозиції".


Жоден із народних депутатів, присутніх на засіданні, не проголосував проти такого рішення – лише четверо утрималися, решта голосували "за". Досі Анатолій Гриценко чи не найбільше з опозиціонерів критикував діяльність фракції "Батьківщина", пророкуючи їй долю "Титаніка". Найбільше перепадало її голові Арсенію Яценюку.

Апогеєм усього стала відмова "Громадянської позиції", лідером якої є Гриценко, вливатися в об'єднану "Батьківщину".

Категорія: Наша влада | Переглядів: 771 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024