Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 29-03-24, 17:32:14
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Червень » 27 » Якщо Тимошенко залишиться за гратами, США може ввести персональні санкції проти вищих посадовців України, – Арсеній Яценюк “Голосу Америки”
Якщо Тимошенко залишиться за гратами, США може ввести персональні санкції проти вищих посадовців України, – Арсеній Яценюк “Голосу Америки”
15:15:22
Якщо Юлія Тимошенко залишиться за гратами, в Резолюції Сенату США може з’явитися вимога запровадити персональні санкції проти вищих посадових осіб України.

Про це заявив голова Політради ВО "Батьківщина”, голова фракції "Батьківщина”Арсеній Яценюк в інтерв’ю каналу "Голос Америки” в рамках робочого візиту до Вашингтона.

Він підкреслив, що в проекті резолюції Сенат США вимагає від уряду України вирішити питання Юлії Тимошенко, звільнити її, зупинити політичні переслідування.

Арсеній Яценюк повідомив, що обговорював цей проект резолюції під час зустрічі з сенатором Маккейном 25 червня: "Ми обговорювали проект цієї резолюції, і було домовлено про те, що в тому випадку, якщо Україна виконає всі вимоги, які стосуються звільнення Юлії Тимошенко і підписання Угоди про асоціацію (з Європейським союзом. – ред.), - то ця резолюція може мати зовсім інший зміст”.

"У тому випадку, якщо Україна не виконає ці вимоги і Юлія Тимошенко залишиться за гратами, - то ця резолюція буде не просто посилена, а буде мати жорсткі фрази, в тому числі і те, що стосується введення персональних санкцій проти вищих посадових осіб України, які не виконують домовленості і не виконують обіцянок”, - підкреслив Арсеній Яценюк.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи йдеться про санкції на зразок списку Магнітського, голова Політради "Батьківщини” наголосив: "Саме така фраза була сказана сенатором Маккейном, і я хотів би дуже чітко зазначити нашу позицію”.

"Після всіх зустрічей в Державному департаменті, в Білому будинку, Конгресі, Сенаті, зі значною кількістю сенаторів і конкресменів, переконаний в тому, що наші американські партнери підтримують підисання Угоди і вважають за необхідне виконання ключової вимоги. Вони настроєні дуже чітко і жорстко - захищати демократію в Україні”, – підкреслив Арсеній Яценюк.
Категорія: Наша влада | Переглядів: 694 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024