Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 02-05-24, 03:58:27
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2010 » Травень » 7 » Губернатор представив Ю.О.Бодоряка
Губернатор представив Ю.О.Бодоряка
11:13:26

5 травня 2010 р. сесійну залу райдержадміністрації відвідав губернатор Івано-Франківщини Михайло Вишиванюк, якийурочисто представив нового районного керманича в Надвірнянському районі. Згідно з розпорядженням Президента № 614 головою райдержадміністрації призначено Юрія Олексійовича Бодоряка. Слід зазначити, що п.Бодоряк займав посаду першого заступника голови ОДА.




В складі офіційної делегації були також були головний прокурор області  М.Гошовський, начальник Управління Служби безпеки України М.Курник, начальник УМВС в Івано-Франківській області М.Варцаба, голова обласної ДПА В.Попович та начальник  Головного Управління КРУ В.Рахміль.
Михайло Вишиванюк озвучив основні напрямки роботи органів виконавчої влади області та районів, окреслив ряд першочергових завдань перед владою: представлення планів соціально-економічного розвитку районів до 2020 року з урахуванням програми  реконструкції та розвитку кожного населеного пункту, залучення інвестицій, створення нових робочих місць. Деяку стурбованість керівника області викликала тема надходжень  до Пенсійного Фонду України, збільшення пенсійних виплат відповідно до європейського рівня, повернення довіри людей до влади.
Михайло Вишиванюк підкреслив, що основними запоруками міцної держави є припинення міжконфесійних конфліктів, утвердження християнської моралі у суспільстві.
Екс-голова районної держадміністрації Ігор Писклинець подякував всім за плідну співпрацю за час своєї каденції та побажав новому керівнику успіху та натхнення в розбудові та утвердженні  незалежності рідної держави.
Урочистості відбулися за участі керівників силових структур області, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних партій, керівників підприємств, установ та організацій районів, засобів масової інформації

Категорія: Наша влада | Переглядів: 993 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 Не байдужий  
0
Це знак згори, не все в цьому світі підчиняється баблу і майну,колись може і шандарахнути- зверху, а може і знизу.

1 к  
0
У Верховну Раду влучила блискавка
Під час розгляду у парламенті законопроекту про засади внутрішньої і зовнішньої політики у будівлю Верховної Ради влучила блискавка.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", блискавка влучила у шпиль, встановлений на куполі Верховної Ради.

У цей час у сесійній залі зникло освітлення, крім центральної люстри під куполом.

Електронне табло також продовжувало працювати. Через кілька секунд освітлення відновилося.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024