Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSПонеділок, 06-05-24, 15:11:47
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Травень » 8 » ДТП на Івасюка. Прокуратура дала перші результати. Свідчення очевидців.(фоторепортаж)
ДТП на Івасюка. Прокуратура дала перші результати. Свідчення очевидців.(фоторепортаж)
09:42:28
У Івано-Франківську жахливе ДТП. Прокуратура розпочала перевірку щодо перевищення службових повноважень працівниками державтоінспекції

Вчора близько 21 години на вул. Івасюка, поблизу "Гранд-Базару" водій автомобіля «Фольксваген Транспортер» протаранив бетонну опору тролейбусної лінії. Від удару 34-річний чоловік помер у кареті швидкої допомоги.
На думку очевидців, можливою причиною аварії було переслідування співробітниками ДАІ вантажного мікроавтобусу загиблого.

Обурений натовп одразу ж оточив патрульний автомобіль та вимагав негайно з’ясувати чи перебували працівники ДАІ у стані алкогольного сп’яніння. Однак, представники міліції не змогли заспокоїти розлючених людей.

Тільки після приїзду заступника прокурора області Олега Кіпера та його спілкування з громадянами, було розпочато огляд місця події та проведення першочергових слідчих дій.
За фактом дорожньо-транспортної пригоди прокуратурою області розпочато кримінальне провадження. Також, проводиться перевірка щодо перевищення службових повноважень працівниками державтоінспекції.
На даний час слідчо-оперативна група з’ясовує усі обставини трагічного інциденту.

Очевидці події розповіли журналістам:

1. Патруль ДАІ, переслідуючи мікроавтобус, підрізав його. В результаті водій мікроавтобусав в'їхав в бетонну опору тролейбусної лінії, яку завалив.

2. Водій мікроавтобуса, як кажуть, - 40-річний батько трьох дітей, загинув в автомобілі швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

3. Одразу ж після ДТП з місця події щез водій (один з двох членів екіпажу) автомобіля ДАІ. Він повернувся на місце ДТП більше ніж через годину після події. Очевидці припускають, що водій патрульної машини був нетверезий, і його "підмінили" на іншого, - тверезого. Версія така не виглядає позбавленою сенсу: "Бо чого б він тоді втікав?" - запитують свідки події.

4. Натовп з кількох сотень чоловік, який зібрався на місці події вже був готовий вчинити самосуд над ДАІ-шниками, але кілька десятків міліціонерів, які оперативно прибули на місце ДТП перешкодили цьому.

5. Один із членів екіпажу ДАІ, що переслідували мікроавтобус є, за свідченням нашого колеги - журналіста Руслана Коцаби - тим самим Дземаном, який в компанії із своїм колегою Штрумпфом свого часу незаконно вилучив скутер журналіста.

6. З автомобіля-переслідувача зник відеореєстратор, який міг би дати відповіді на багато запитань як щодо і обставин події, так і щодо персонального складу екіпажу.

7. Для "заспокоєння" натовпу міліціонери застосували сльозогінний газ. Хоча представник прокуратури сказав, що наразі факту застосування газу міліцією не встановлено.

Як вночі проводили слідчі дії правоохоронці з представниками прокуратури:

Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 561 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024