Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 02-05-24, 12:19:01
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Квітень » 29 » Депутати міської ради залишили земельні ділянки прибережної зони річки Бистриця за громадою міста Надвірна
Депутати міської ради залишили земельні ділянки прибережної зони річки Бистриця за громадою міста Надвірна
09:13:09
25-го квітня відбулась чергова 32-га сесія Надвірнянської міської ради . У роботі сесії прийняли участь 28 депутатів. На початку сесійного засідання рада затвердила порядок денний з 65 –ти питань.


Першим питанням з порядку денного міські депутати заслухали звіт голови Надвірнянської міської ради Зіновія Андрійовича про роботу органу місцевого самоврядування у міжсесійний період. У своїй доповіді Надвірнянський міський голова акцентував свою увагу на важливих питаннях міської господарки, а це в першу чергу доріг нашого міста, які нарешті почали ремонтувати та за словами міського очільника розпочата справа буде доведена до логічного завершення.

Другою не менш важливою проблемою, яку озвучив міський голова є утилізація твердих побутових відходів , оскільки полігон припинив приймати тверді побутові відходи із за меж міста, то почастішали випадки скидання сміття у сміттєві баки, які розташовані на території міста з прилеглих населених пунктів. Також Зіновій Мирославович доповів про напрямки роботи щодо облаштування дитячих майданчиків в районі вулиць Грушевського, Мазепи, Данила Галицького.

Серед інших важливих рішень які були прийняті депутатами, стало затвердження положення про порядок облаштування малих архітектурних форм літніх торгових майданчиків. 

Не залишилось поза увагою депутатів і впорядкування міських кладовищ , зокрема тих які перебувають у край занедбаному стані. Це питання підняв депутат Надвірнянської міської ради Роман Мажак, який закликав депутатів долучитись до започаткованої ним доброї справи і навести порядок на Єврейському кладовищі, адже воно є частиною історії нашого міста , зауважив депутат.

На сесії не обійшлось і без сюрпризів так депутати не задовільнили земельні питання громадянам Стеценкам , які хотіли отримати дозволи на розробку проекту щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будинків на вулиці Крушельницької у місті Надвірна в прибережній зоні річки Бистриця.

Також депутати відмовили депутату Івано-Франківської обласної ради Володимиру Хопті у наданні земельної ділянки площею 0,1397 для сінокосіння.  З цього приводу громада міста неодноразово піднімала питання про недоцільність надання вище зазначених ділянок в користування окремих громадян, оскільки ці ділянки межують з прибережною зоною річки Бистриця Надвірнянська.

Категорія: Наша влада | Переглядів: 459 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024