Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 25-04-24, 11:25:01
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2009 » Грудень » 29 » Де зустріти Новий рік?
Де зустріти Новий рік?
15:26:12

Новий рік — одне з найулюбленіших свят. Однак, якщо кожна зустріч Нового року проходить по традиційному сценарію - родичі, цукерки, шампанське, і якщо "блакитний вогник" і салат „олів'є” вже не до душі – отже, час пакувати валізи. Варто завчасно вирішити, куди податися та скільки на це слід відкласти грошей.

Загалом новорічні подорожі – найдорожчі. Тому, якщо метою є заощадити кошти, то доцільно вирушити в поїздку в грудні або в середині січня, коли ціни на проживання, і на переліт суттєво нижчі.

Одним із найпопулярніших  напрямків для новорічної подорожі залишається Єгипет. Відзначення зимового свята на гарячих пісках, серед пірамід і верблюдів обійдеться приблизно у 600—700 доларів. Такий відпочинок передбачає тижневе проживання в чотиризірковому готелі, харчування (зазвичай сніданок) та переліт. Тоді, як вже після 10 січня відпочинок обійдеться у 450 доларів.

Для особливо вибагливих туристів сьогодні є чимало екзотики: Мексика, Мальдіви, Марокко — куди душа захоче та гаманець дозволить. Для любителів сигар і рому Куба привітно надає свої посадочні смуги. Тут на вас чекають неозорі пляжі, дикі сельви Антильських островів і яскраве шоу "Тропікана". Також є можливість взяти участь у найбільшому зимовому кубинському карнавалі 1 січня. Одномісний номер чотиризіркового готелю коштує не менше, як 3,5 тисячі євро на дванадцять днів. Також в оплату входить авіапереліт, переїзд до готелю, новорічна вечеря, медичне страхування та харчування за принципом "усе включено".

Із зарубіжжя найекономніше вийде побувати в сусідній Словаччині. Наземне перевезення та проживання в готелі коштуватиме приблизно 300—400 євро. Доступними є також Болгарія та Польща від 75 євро. Хорошими та дорогими гірськолижними курортами славиться Австрія, Швейцарія, Франція, Італія. Покататися на лижах у Франції протягом десяти днів можна приблизно за 1000 євро. Така путівка включає авіапереліт, проживання в готелі десь із чотирма зірками та сніданки.

Найпопулярнішими на новорічно-різдвяні все ж залишаються вітчизняні курорти: Славське та Буковель. Гірськолижний курорт „Буковель” виграє у сервісі та можливості створення штучного снігу в разі невеликих морозів. За двомісний номер у готелі там доведеться платити від 1000 гривень за добу, а за новорічний абонемент на підйомники готуйте 1600 грн. Заощадити можна, оселившись у садибі сусідніх сіл. Однак такий варіант найкраще підійде тим, хто відпочиває з власним транспортом.

Забронювати місця у готелях „Буковеля” можна на інтернет-сайті курорту. Щоправда, у новорічний період діє пакетне бронювання номерів – з 29 грудня по 5 січня. Вісім днів у двомісному напівлюксі обійдуться майже у 13 тисяч гривень (це найдешевші вільні номери). За такі гроші у готелі вас нагодують лише сніданком.

Отож, для святкування Нового року домовлятись про житло потрібно заздалегідь. У приватних садибах ціни від сорока гривень з особи, однак на Новий рік стрімко зростають: від 100 грн. Проте залишається можливість торгу.

Охочим за кілька вихідних набратися вражень на цілий рік, варто подумати про оглядові тури кількома країнами. Елітним відпочинком вважають круїзи узбережжями океанів, морів і річок. Хоча б який з них оберете — насичену програму гарантовано. Подекуди на огляд музеїв виділяють не більше, ніж 15—20 хвилин. І більшість туристів усвідомлює, де вони побували, лише вдома, переглядаючи знімки.

Такі тури можна провести і не виїждаючи  закордон. Наприклад, „Новорічна казка на Прикапатті” (Івано-Франківськ, Яремче, Татарів) обійдеться 1300 грн., з чоловіка, однак в ці гроші включено проживання та харчування. Виїзд з Івано-Франківська  -  з 31 грудня, приїзд - 4 січня.

Туристичні фірми також пропонують зустріти „Різдво в Карпатах”. Тур триває з 6 по 10 січня. Ціна – 2400 грн., з особи, окрім проживання та харчування в оплату входить і „свята вечеря”, яка пройде в традиційному українському стилі в одній з колиб м.Яремча.

Проте, як резюмують туроператори, більшість івано-франківців відправляються в подорожі на новорічні та різдвяні свята, але не на самий Новий рік та Різдво. Зазвичай бронювання квитків та номерів починається вже на 2 січня. Що ще раз підкреслює, що зустріч Нового року івано-франківці воліють зустрічати з рідними та близькими людьми, а вже потім  з хорошим новорічним настроєм відправлятися у екзотичні подорожі.
Категорія: Наш туризм | Переглядів: 1398 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Keshawn  
0
Of the papnloy of website I've pored over this has the most veracity.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024