Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСубота, 20-04-24, 15:57:07
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Червень » 12 » Чому опозиція блокує трибуну
Чому опозиція блокує трибуну
12:33:21


Вимоги опозиції, без виконання яких парламентську трибуну не буде розблоковано:

1. Особисте представлення Януковичем свого щорічного Послання у Верховній Раді, як цього вимагає Конституція України і гарантом якої він виступає. В ході публічного і прозорого діалогу між депутатським корпусом і президентом опозиційні депутати повинні отримати можливість звернутися до президента з актуальними запитаннями та почути на них відповіді. Особливо зважаючи на те, що за три останні роки Янукович жодного разу з опозицією не зустрічався.

2. Призначення довиборів у п'яти «проблемних» округах і позачергових виборів у Києві на 27 жовтня, а не на 18 серпня, як це планує влада.

До цього, між опозицією і більшістю існувала домовленість, що вибори відбудуться 27 жовтня. Однак регіонали і комуністи в односторонньому порядку зірвали компроміс і внесли законопроект, в якому стоїть нова дата 18 серпня – період, коли найменша політична активність, коли більшість людей у відпустках, коли на виборах не можуть бути присутні міжнародні спостерігачі. Влада зробила це зумисне, щоб сфальсифікувати вибори на свою користь, як були сфальшовані нещодавно місцеві вибори.

Тому, аби результати виборів були дійсно об'єктивними, щоб проголосувати мали змогу всі громадяни, вони мають відбутися восени. Тим більше, що на жовтень заплановані вибори до місцевих рад, і одночасне проведення всіх виборів дасть можливість зекономити державні кошти.

3. Проведення повторного голосування за закон про денонсацію угоди про уникнення подвійного оподаткування між СРСР та Кіпром. В офшорні зони, в основному саме на Кіпр, за останні три роки олігархи вивели $72 млрд. без сплати будь-яких податків і зборів. Це обсяг, рівний півторарічному державному бюджету України. Прийняття даного закону кардинально змінить ситуацію і припинить безконтрольний відтік капіталів з держави.

Те, що регіонали провалили голосування за цей законопроект з першої спроби, свідчить про зацікавленість влади в існуванні корупційних схем виведення коштів закордон.

4. Збереження принципу паритетного представництва політичних сил в ЦВК – в її складі представники влади і опозиції мають бути представлені у рівних пропорціях. Влада цей принцип планує порушити, аби мати повністю підконтрольний Центвиборчком напередодні виборів 2015 року. Опозиція натомість наполягає змінити закон "Про Центральну виборчу комісію", скоротивши кількість її членів ЦВК з 15 до 6 осіб, та забезпечити представництво в комісії всіх фракцій, щоб до 2015 року ні у кого не було бажання фальсифікувати вибори президента

Блокування парламентської трибуни, на жаль, вимушений захід, за допомогою якої опозиційні фракції намагаються не допустити прийняття тих законів, які відповідають виключно інтересам Партії регіонів, а не інтересам всієї України та її громадян.

Усі спроби представників більшості знову незаконно провести так зване «виїзне» засідання парламенту будуть жорстко контролюватись представниками опозиція. Прийняття важливих законодавчих актів «у підвортнях» більше не буде.

Категорія: Наша влада | Переглядів: 581 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024