Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСереда, 24-04-24, 07:11:13
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2013 » Травень » 29 » Батько депутатки-свободівки скоїв збройний напад на бійців “Беркуту”. Пістолет у справному стані…
Батько депутатки-свободівки скоїв збройний напад на бійців “Беркуту”. Пістолет у справному стані…
21:56:37
Ігор Сарабін, батько депутатки Івано-Франківської міської ради від ВО СВОБОДА Віталії Ігорівни Сарабін, щойно був затриманий бійцями спецпідрозділу БЕРКУТ під час спроби збройного нападу. У нападника вилучено справний пістолет і сім набоїв до нього.



Збройна сутичка відбулася після того, як підприємець Ігор Сарабін у стані глибокого алкогольного сп`яніння не справився із керуванням і спробував на тротуарі поблизу магазину "Глянець", що на куті вул.Пилипа Орлика і вул. Короля Данила у місті Івано-Франківську, збити кількох пішоходів.



І тільки після того, як обурені перехожі витягнули його, ледь "теплого", з автомобіля, (чорний "Хюндай" держ.номер АТ 6226 ВА), то витворилася ось така неприємність. Неприємність, що загрожує батькові депутатки-свободівки немалим кримінальним покаранням за збройний напад на працівника правоохоронного органу.



У розмові шеф-редактору "Версій" Руслану Коцабі, що першим і єдиним із журналістів прибув на місце події, депутат міської ради Віталія Сарабін, привітна і мила дівчина у повсякденному житті, повідомила, що не знає, звідкіля у батька зброя і набої. Керівник ЦГЗ УМВС в Івано-Франківській області Костянтин Кулак підтвердив інформацію, але тільки у частині керування водієм І.Сарабіном транспорту в нетверезому стані. Пістолет та спроба його застосувати щодо правоохоронців - у справі вже не фігурують. За перебігом подій слідкуватимемо як завжди - неквапно, інформативно і достойно.

У порядку інформативної підтримки подаємо світлини і опис події випадковим свідком (інформація з дружнього сайту "Фіртка.іф.юей")


... Свідки події стверджують, що водій джипа, який нібито є власником одного із магазинів, що розміщений поруч, скерував на швидкості своє авто прямо з перехрестя на тротуар. Також очевидці стверджують, що водій джипа на вигляд був важко п'яний та поводив себе не адекватно. Коли він вийшов з автомобіля його намагалися заспококоїти та затримати патрульні міліціонери. Пізніше на місце події прибуло ще кілька міліціонерів. Водій-порушник, як стверджують очевидці, дістав із салона автомобіля пістолет і почав цілитися ним в міліціонерів, які таки "закували" його в кайданки та поклали "обличчям на асфальт". Водій і далі нецензурною лайкою викрикав до міліціонерів: "Я зараз позвоню і вас всіх завтра виє...уть!" Потім на місце події приїхала дружина водія, проте і до неї він кричав: "Йди на х.. звідси!" Міліціонери на місці опитали свідків пригоди та в кайданках відвезли горе-водія з місця події в патрульній машині...
Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 658 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 фак т  
0
А.Клюєв змушує Тягнибока прийняти у фракцію Деревянка та Донія. Так що скоро Свобода отримає ще двох депутатів з Прикарпаття.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024