Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSВівторок, 07-05-24, 04:00:08
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2009 » Травень » 18 » Депутат Надвірнянської райради став начальником обласної податкової
Депутат Надвірнянської райради став начальником обласної податкової
10:55:40

Нового голову ДПА в Івано-Франківській області Володимира Поповича представив сьогодні податківцям регіону перший заступник голови ДПА України Олександр Буханевич. На розширеній нараді ДПА в області він резонно зауважив:

- Володимир Попович людина не нова ані в податковій службі Івано-Франківщини, ані в економіці області загалом. Тож я переконаний, що ті знання й досвід, які він набув перебуваючи на посадах начальників кількох районних податкових інспекцій, а також керівника Головного управління економіки ОДА будуть використані й дадуть плідні результати на новій ділянці його роботи. Впевнений, виконання поставлених державою перед податківцями Прикарпаття завдань, тепер уже під керівництвом Володимира Васильовича, виконуватимуться як і раніш в повному обсязі.

Олександр Буханевич подякував за ефективну роботу та хороші показники також і попередньому голові ДПА в області Валерію Назарову, якого наразі переведено на керівну посаду до ДПА України.

Привітати новопризначеного головного податківця Володимира Поповича та подякувати за результативну співпрацю Валерію Назарову прийшли й представники місцевої влади та правоохоронних органів: заступник голови ОДА в області Володимир Шкварилюк, обласний прокурор Микола Гошовський, начальник УМВС України в області Василь Кузнєцов та начальник Управління СБУ в області Анатолій Назаров. Зокрема Володимир Шкварилюк у своєму виступі зазначив:

- Івано-Франківська область вперше в історії незалежної України лідирує серед інших регіонів нашої держави за всіма показниками соціально-економічного розвитку. В цьому, безперечно, є заслуга і Валерія Назарова, як керівника ДПА в області і Володимира Поповича, як керівника обласного управління економіки. Безпосередня участь їх обох в цьому процесі є неоціненна”.

Володимир Попович в свою чергу запевнив присутніх, що як керівник податкової адміністрації докладе максимум зусиль, щоб показники з наповнення бюджетів усіх рівнів динамічно зростали та виконувалися в повній мірі.
Категорія: Наша влада | Переглядів: 1167 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 СПД  
0
Тепер тримайсь підприємці !!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024