Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSВівторок, 19-03-24, 12:07:58
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2009 » Березень » 27 » Фарсовий форум
Фарсовий форум
12:00:32

Нацонально-патріотичне виховання молодого покоління. Під такою назвою пройшов другий форум громадських організацій Надвірнянського району. Захід розчарував тих хто чекав від нього предметної дискусії між владою та активом району.Усе звели до банальних нудних монологів, якими втомили присутніх.Тож не дивно, що більшість не досиділа до завершення.

Серед запрошених переважали педагогічні працівники та учні.Представникам громадських організацій ініціатори форуму відвели роль пасивних спостерігачів. Учасників зібрання впродовж трьох годин розважали доповідями чинуші гуманітарного сектору. І це при тому, що попередньо всім роздали  тексти виступів систематизовані в окремій брошурі.

Можливість подискутувати учасники форуму отримали коли були добре втомлені  і в залі малдо хто залишився.Нудьгу розвіяв голова Студентського братства району В.Гринішак. Він розкритикував захід. Вказавши на недоліки в організації та проведені.Начальник управління внутрішньої політики ОДА В.Олійник, давши оцінку рівню підготовки заходу, спробував повернути хід форуму  в дещо інше русло. Однак не зумів. Тож сам покинув зал. Після цього інтерес до заходу взагалі пропав.

Бажаючим виступити слово не давали. Якщо хтось  зумів вставити  з місця репліку то подальшого розвитку  це не отримувало. Не  дивно, що присутні почали між собою обговорювати наболіле. Одні критикували, що в школи району з Польщі потрапила література котра містить  неправдиву інформацію про історію України. Інші торкнулися проблем жебрацтва серед неповнолітніх.

Штатні доповідачі  акцентували увагу на тривожній ситуації  поширення  в дитячому та молодіжному середовищі наркоманії, злочинності, бродяжництва. На це активісти громадських організацій задавали зустрічне питання, що конкретно  робить влада  аби мінімізувати зло.

Незважаючи на всі упущення  під час  форуму були приємні події. Учасники мали нагоду послухати «Хресну дорогу ненародженої дитини», яку  виконав  колектив учнів  і медпрацівників села Красна, а також отримати книжку Д.Чобота «Макуха». Все це дещо завуалювало промахи організаторів форуму, більше схожого на фарс.

М.Андрійович

Голова гроромадської організації

Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 855 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 віка  
0
Михайле.Хіба багато у Надвірні громадських організацій,які б відстоювали думку громади.Активними є 3-4.Студенське братство, Самопоміч( але та грає на публіку за ради своїх інтересів,і є певним лобіюванням бізнесперсон) Ти там можеш перцю всипати всім по самн ФЕ та Майдан.Решта всі за рахунок гонору.Зате усі ригалі віддають саме тим,що не заперечубть нікому.Слухняним.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024