Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 26-04-24, 13:41:21
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2009 » Лютий » 3 » Влада Надвірнянщини нічого не чула про викиди формальдегіду
Влада Надвірнянщини нічого не чула про викиди формальдегіду
11:42:24

Як повідомив «Малакаві» Богдан Левицький, начальник відділу гігієни праці Івано-Франківської обласної санстанції, в Надвірнянській санстанції отримали скаргу про викид формальдегіду, який начебто, стався на «Інтерплиті». За його інформацією, він доручив представникам районної санстанції виїхати на місце і там дослідити ситуацію.

«Я знаю, що ніхто із Надвірною з отруєнням в лікарню не попав. Якщо ж там був викид формальдегіду, то вони вже точно мали би бути в лікарні. Але ситуацію ми тримаємо на контролі і будемо тримати вас в курсі», — сказав «Малакаві» Богдан Левицький.

Не знають про викид і в обласній екологічній інспекції. За інформацією Ольги Гундяк, прес-секретаря обласного управління екології, ні до них, ні до МНСників скарг чи повідомлень про викид не надходило.

Не чув про викид і голова Надвірнянської РДА Ігор Писклинець. Проте, про проблему викидів знає. Говорить, що до нього неодноразово зверталися зі скаргами жителі міста. Він їх направляв до санстанції, зробити щось більше не має повноважень.

«Періодично на «Інтерплиті» щось трапляється. По запаху чути, що очевидно, були якісь викиди, але працівники санстанції після перевірок запевняли, що викиди на підприємстві в межах норми», — повідомив Ігор Писклинець.

Як уже повідомлялося, до «Малакави» звернулися мешканці Надвірної, з інформацією, що сьогодні після обіду на підприємстві «Інтерплит», начебто, стався викид формальдегіду.

www.malakava.com.ua
Категорія: Наші новини | Переглядів: 1018 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 9
9 Misha  
0
Mer chergovuy xabarnuk i biznecmen

8 орест  
0
шо то за комісія працює на фірасі багато шороху

7 соня  
0
Бігме правда

6 D1C0D8C0  
0
Дивно.Головний мафіозі д,лелюк а про него ніхто ні слова. Щось усі мовчать

5 бандерівець  
0
Ото поки приведе її з комуняками та бандитами до гиляки

4 Z  
0
Писклинцю щоб щось почути,потрібно купюру показати.Власне як і тиМошонці,яка бере в Масквє кредит в 5 млрд.дол.Не переживаите формальдегідами,БлЮТоголові приведуть "визволителів" , і похоронити не буде кому.

3 p.s  
0
Встидно за п.Левицького. Бо більшість ,за вашими словами, мала бути би в лікарні.Нажаль,вони уже на "правді" Інші ждуть своєї черги. Проведіть аналізи онкохворих по лікарні (інформація під сто замками).А взятки лікарям при видачі допусків до роботи у шкідливих умовах ???

2 Іван  
0
Хлопці ви цю статтю здерли з "Малакави", тільки там вона називалась "Обласна влада нічого не чула про викиди формальдегіду в Надвірній".

1 YFHJL  
0
хІБА ВОНА КОЛИСЬ ЩОСЬ ЧУЛА

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024