Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 18-04-24, 19:34:45
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2009 » Січень » 23 » Надвірнянські рейдери землі через підставну фірму захоплюють землю на околиці нашого міста
Надвірнянські рейдери землі через підставну фірму захоплюють землю на околиці нашого міста
12:38:12


Відповідно до великого інвестиційного проекту, який може бути реалізований підприємством "Сонячна поляна", передбачається будівництво, облаштування та організація роботи бази відпочинку, гольф-клубу (Клубного будинку, висококласного готелю з конгрес-холом, бібліотекою), спортивних споруд та майданчиків, аквапарку, туристичних маршрутів та відповідної інфраструктури для забезпечення життєдіяльності та обслуговування об'єкту рекреаційного призначення.
При проведенні робіт щодо створення та будівництва вказаних об'єктів будуть враховані та дотримані всі вимоги та положення щодо екологічної безпеки та природоохоронних заходів на території розміщення об'єктів рекреаційного призначення.
Для забезпечення функціонування об'єктів рекреаційного призначення, крім створення самих об'єктів, буде виконаний великий об'єм робіт щодо розвитку території. Підприємство планує взяти участь у виконанні робіт з будівництва доріг, транспортного мостового переходу через річку Бистриця Надвірняиська, у роботах з укріплення берегів річки.
Інвестиції, які передбачаються проектом, забезпечать створення робочих місць, як у період проведення організаційних заходів та будівельних робіт, так і в майбутньому для забезпечення функціонування створених об'єктів.
Створені робочі місця - це можливість працевлаштування для людей, які проживають на території Пнівської сільської ради та м. Надвірна, це можливість отримання роботи за місцем проживання.
Для виконання будівельних робіт, а в подальшому для забезпечення життєдіяльності об'єкту рекреаційного призначення будуть залучатись підприємства та суб'єкти підприємницької діяльності, які створені та функціонують на території Пнівської сільської ради та Надвірнянського району.
Створені робочі місця та підприємства забезпечать значні нові податкові надходження до місцевих бюджетів за рахунок місцевих податків і зборів.
Все це забезпечить зайнятість сільської громади, а також дозволить ефективно використовувати землі області, району і разом з тим підтримувати їх в належному стані без дотацій з боку держави та місцевої влади.
При проведенні робіт щодо створення та розбудови об'єкту рекреаційного призначення "Сонячна поляна" будуть виконуватись заходи з покращення соціальної інфраструктури села Пнів - участь у роботах з покращення стану доріг, освітлення вулиць, виконання робіт та надання допомоги дитячим дошкільним закладам і загальноосвітнім школам та іншим об'єктам соціальної інфраструктури.
Після підготовки та розгляду цього питання Пнівська сільська рада прийняла рішення від 25 вересня 2008 року "Про погодження місця розташування земельної ділянки".
Вказаним рішенням сільської ради погоджено місце розташування земельної ділянки та надано згоду щодо розміщення на земельній ділянці об'єктів рекреаційного призначення. Умовою було погодження та вирішення питання із власниками та користувачами земельних ділянок, які знаходяться на території, на якій планується розміщення об'єкту рекреаційного призначення.
Підставою для цього повинні бути списки користувачів, підготовлені сільською радою, з доданням копій документів про надання земельних ділянок у користування громадянам Пнів'я у попередні роки, що відповідатиме вимогам законодавства.
Створення об'єкту рекреаційного призначення "Сонячна поляна" надасть можливість розвитку інфраструктури села, вирішення багатьох питань соціального розвитку села та його жителів.
Отримані від продажу земельної ділянки кошти (а це десятки мільйонів гривень) підуть на розвиток села. Крім того нові положення законодавства, саме ті, що внесені у Земельний Кодекс України у вересні 2008 року, передбачають обов'язкове визначення зобов'язань інвестора у соціально-економічному розвитку жителів села та вирішенні питань покращення інфраструктури сільської території (це ще мільйони гривень).
Уже зараз підприємство "Сонячна поляна" надає благодійну допомогу Пнівській ЗОШ І-ІІІ ст, проводить роботу щодо створення молодіжної громадської неприбуткової організації для співпраці щодо розвитку спорту у селі, підтримки сільської футбольної команди. Підприємство "Сонячна поляна" пропонує допомогу, а саме фінансову участь у забезпеченні функціонування фельдшерських та щойно збудованого лікарського пункту у селі Пнів.
Підприємство планує взяти участь у фінансуванні будівництва дитячого садка для сільської малечі, який на сьогодні розміщений у звичайній, невеликій за площею сільській хаті.
С необхідність сільській громаді та сільській раді с. Пнів прискорити вирішення питань щодо можливості реалізації великого інвестиційного проекту створення об'єкту рекреаційного призначення "Сонячна Поляна", реалізація якого надасть нові можливості соціально-економічного розвитку території сільської ради та покращення умов проживання громадян Пнів'я

Олександр Якубов, директор ТзОВ "Сонячна поляна".
Газета "Народна воля"
Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 1938 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 481 2 3 4 5 »
48 Толя  
0
Последний раз пишу комент, денег на интернет нету, кризис буть он не ладен!

47 Коля  
0
Да вы просто фанат темы.

46 соня  
0
Щось з землею не чисто,раз дают лише одну версію.Де друга стаття з народної волі.Темните

45 витек  
0
догожоны панству парламентарии Будзак та скарбники Михасия Василича

44 Андрій  
0
Яскравий приклад заговорювання зубів та заморочування голови. Обговорюється тема про землю згадану в статті, а не про лісокомбінат, а нам накидують матеріалу на іншу тему, заморочують голову. Отже, справа нечиста! Будьмо уважні!

43 ярослав лесюк  
0
Тому я написав, що в інтересах слідства, я на певний час не буду давати коментарі, просто хочу переконатись, яке оправдання нададуть працівники правоохоронних органів. Я не скриваю того, що з матеріалами даної заяви ознайомлені певні ЗМІ України, та англомовні світові ЗМІ. Повірте, що дана справа буде в гіршому випадку виграна акціонерами за позовом, нажаль, проти Держави Україна. Права акціонерів, на моє переконання будуть, будуть доведені. Ми їх ..... попереджали і навіть благали....покаятись...Гонір у них дуже великий...Бог їм суддя.

42 ярослав лесюк  
0
Можливо тепер слід згадати гасло- Разом нас багато нас не подолати. Пора уже провіряти чиновників на вшивість.Вони це уже починають розуміти, але втратити крісло ще не готові.

41 ярослав лесюк  
0
Якщо Ви, пене Іване ,уважно читали, Ми вийшли на усі рівні державних мужів, від президента до найнижчого рівня клирка. Ми дійшли висновку, поки до Києва достукаємося, своїх , на подобі Львівського апеляційного суду чиновників,ми дістанемо.Ще не вечір!!!...Може уже на часі на Державному рівні корумповані дії прокуратури Надвірнянського району чи області..Чому б не прдовжити славну історію судді Львівщини чурговими чиновниками Станіславщини .Хто проти ???

40 Z  
0
Я ж говорив- жарти від "акціонери ВАТ..."

39 Іван  
0
Хлопці причому тут місцеві чиновники, чи ЗМІ. Ви знаєте де приймалося рішення й хто на якому рівні впливав на всі процеси. В Київ треба їхати виходити на депутатів ВР чи урядовців, Генеральну Прокуратуру підключати, а не ганяти тут повітря.

1-10 11-20 21-30 31-40 41-48
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024