Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 03-05-24, 15:02:24
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2009 » Січень » 8 » Священнослужителi Надвiрнянського деканату провели Святi Мiсii в церквах району (фото)
Священнослужителi Надвiрнянського деканату провели Святi Мiсii в церквах району (фото)
12:39:53
до Різдвяних свят в селі Стримба Надвірнянського деканату з благословення правлячого архієрея Кир Миколая вірні християни мали можливість подбати не тільки за тіло, а також і за душу. З 2 по 4 січня в селі провадилася духовна обнова тобто Свята Місія, присвячена року Євангелізації.
Місійні науки подавали священнослужителі Надвірнянського та Пнівського деканатів на чолі з деканом Надвірнянським отцем – мітратом Григорієм Сімкайло на теми: "Євхаристія в житті християнина", "Значення святої місійної обнови в житті людини" які виголосив отець-декан Григорій Сімкайло. "Священство та священик" отець Михайло Федорів, "Стращний суд" отець Андрій Бакота, "Родина та обов’язки" отець Андрій Будзак. Святу Місію збагатила гарна наука на тему "Духовний фундамент", яку виголосив отець – доктор Андрій Танасійчук, що був теж запрошений отцем – деканом на місію.
Духовна Обнова істотно змінила душі вірних села розмаїттям Відправ: Служби Божі, Молебні, Спільні молитви. Змістовні проповіді, що стали ключами до людських сердець, та цікаві розмови перепліталися з Божими піснями у виконання дорослого церковного та дитячого хору, під орудою пані Ірини Глущук. Це викликало сльози на очах у мирян, що сприймали їх всім єством. І очищувалась душа від усякого злого. А спільна молитва змивала бруд прокльонів та гріхів, просвічувала й допомагала зрозуміти усім, як мають сповнювати волю Господа. Адже в цьому складному світі у гонитві за матеріальними цінностями губиться основне – скарб вічності.

Даром проповідництва наділив Господь отців Богдана Михайлину, Олексія Гуляка та Володимира Андрусяка, бо хвилююче й зворушливо проводили духовні науки, що вчать святої мудрості життя, в якому Христос – єдиний наш рятунок, єдина наша поміч і втіха. Тому кожен ніби зазирнув у свою душу й очищав її, щоб знайти мир і спокій.

На духовну зустріч зібрались зацікавлені діти й молодь, що теж шукають для себе світла в цьому житті, шукають Ісуса, Який, власне, і є джерелом світла. Від тих бесід-діалогів юним мирянам ніби відхилився блакитний краєчок неба…











Категорія: Наша культура | Переглядів: 1214 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024