Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 03-05-24, 11:07:18
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Грудень » 19 » ПРЕМІАЛЬНІ ЗА ВІДПОЧИНОК
ПРЕМІАЛЬНІ ЗА ВІДПОЧИНОК
10:12:41

Шановна редакціє, написати до Вас змусив вкрай важкий морально-психологічний стан у нашому колективі, спричинений керівником Надвірнянської центральної районної лікарні Я.Ісопенком. Це людина, яка вважає себе безкарною, постійно принижує гідність і професійну честь медичних працівників. Його принцип: сам собі закон

НИНІ багато говорять про необхідність посилювати кадрами передову ланку медицини - сільські амбулаторії. Що робить Я.Ісопенко? Наказав ліквідувати посади сімейних лікарів в амбулаторіях сіл Тисменичани, Парище, Пасічна, Луг. Натомість прилаштував кардіологом доньку головного бухгалтера, правої руки в делікатних питаннях, і стоматологом дружину одного зі своїх заступників.
Згідно з урядовою програмою сільські амбулаторії отримали комплекти медичного обладнання. Однак Я. Ісопенко на свій розсуд забрав із них найнеобхідніше. Начебто для потреб Надвірнянської ЦРЛ.
Волосівську амбулаторію після ремонту приміщення офіційно відкрили в жовтні 2008. Але з січня цього року її працівники отримували зарплату, доплату за напруженість і складність, за роботу з дезинфікуючими середниками. Фактично всю лікувально-профілактичну функцію в цей час на дільниці виконував колективТисменичанськоїамбулаторії. За аналогічним принципом тепер діє амбулаторія села Луг і пункт швидкої допомоги в Зеленій.
Керівник установи має право доплачувати за складність і напруженість у роботі. Надання, зміну або відмінну її, а також термін призначення, повинен аргументувати відповідний наказ по ЦРЛ. Я.Ісопенко вирішує це питання по-своєму. Щомісяця бере в руки список працівників і за принципом - "тобі дам, а вам ні" - ділить кошти, ігноруючи реальні показники в роботі.
Головний ніколи не забуває про себе рідного. За бюджетний рахунок постійно самопреміюється до дня народження, з приводу ювілею та різноманітних свят. Вершиною цинізму є призначення собі премії та грамоти за ліквідацію наслідків стихії в липні 2008 року. В цей час Я.Ісопенко, будучи у відпустці, грівся під турецьким сонцем. За таких же умов винагороду отримав начмед Я.Барчук .
їдучи у відрядження чи на курси Я.Ісопенко не передає печатку виконуючому обов'язки головного лікаря, а продовжує підписувати всі документи.
Окрема тема - постійні масштабні ремонти в приміщеннях установи за державні гроші. Як неспеціалістам, нам важко судити, що там робиться. Але більшість підрядників нарікає на порушення тендерних процедур, ганебну практику десятивідсоткових "відкатів".
У багатьох актах, складених після липневої повені, були завищені або сфальсифіковані розміри збитків. Уряд виділив кошти на ліквідацію наслідків стихії, а Я.Ісопенко знову ділить їх як заманеться.
У пологовому будинку він скоротив посади санітарки й акушерки, перереєструвавши на техпрацівника та завскладом. Скоротив три посади акушер-гінеколога і перереєстрував на травматолога та лікаря УЗД в Надвірнянській ЦРЛ. Ліквідував одну з найважливіших служб охорони дитинства - пєренатальну, скоротивши посаду лікаря УЗД та забравши новий апарат із пологового будинку.
Це далеко не повний перелік діянь головного лікаря Я.Ісопенка.
Мабуть, наш керівник втратив відчуття реальності, вважає себе недоторканим. Коли після перевірки КРУ, яка виявила нецільове використання коштів на суму близько 700 тисяч гривень, порушили кримінальну справу, Я.Ісопенко не тільки "закрив" її, а й залишився на посаді. Хто покладе край цьому свавіллю?
Медичні працівники Надвірнянського району
Категорія: Наші новини | Переглядів: 1725 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 8
8 самбаді  
0
добрий день всім шановним мешканцям надвірної які бажають знати правду не тільки про Ісопенка. Я вам скажу шо він ше не є аж з таких найгірших головних лікарів . ТУт мова піде про деяких його підлеглих які дійсно останнім бидлолітетом надвірної, які напевно думають Бога за бороду зловили, які тільки відстьогують гроші за свої проколи))))
тут мова Про самого імбіцильного зав.від. хірургії ЦРЛ Надвірної Дроніва Мирослава Дмитровича
який нічого не петрає ні в загальній хірургії не говорячи про якісь вужчі напрями
( напевно коли влаштовували такого вбивцю на роботу дивились скільки з козла можна здоїти)
правильно без лоха життя не повидло)))
Мирослав Дмитрович)))) ааааа
пригадайте як ви лапараскопом користуєтесь)??????
гарно правда???????
спеціаліст????????
невже ви не доганяєте шо вбивство молодої людини , жінки, мами це не старого списати на свалку
лікар має право на помилку як і інший людський фактор але не має право на халатність)))))))000
ви вбилу ту жінку))))))))00
виб мали совість після операцій які робете за гроші просто відвідувати своїх пацієнтів а не сперита всі історії ше на старшу медсестру і на інтернів
але вернемся до жінки яку ви вбили
вчіть анатомію
і ні якого там синдрома Мірізі ( говорю як фахівець)не було як ви вішаєте всім Малофіям і Палійчуками
шоб відгородити своє дупло бо й так воно розшатане)))
але жінку не вернеш й так
Як би далі у вас працював Боднарук то все б було ОК ,але ні ви його виперли бо він першокласний лапараскопіст, бо він конкуренцію вам робив
і у вас всіх піря почало рости
не гарно так профісіонали не роблять
професіонали йдуть далі не посліднім словом ШО ВОНИ СЕЛЕЗІНКЕ КЄГНУТ
а останнім кроком
але я думаю шо на вашій совісті не одна така робота
ясно шо всюди в хірургії померають люди особливо в Надвірній бо там повноцінна хірургія але банально тре слідкувати і вихожувати своїх хворих))))
доречі ви мене не знаєти МИрослав а я знаю про вас багато))))
дайти дорогу молоді вас час скоро прийде,
і будите сичати в бутилку з коняком,
добре шо в хірургії є ше лозяк і михайлюк
і не треба мирослав спирати цю смерть на лозяка і казати він асистував))))
він вам поміг як людина й може також помилився бо всі ми помиляємось
але як лікуючий лікар ви мали хвору вихожувати і дивитись за нею після операції іменно ВИИИИ а не Лозяк

так шо дивно як він ше не спер на Лозяка
моя мета- читайте цю статтю Всі і розповідайте по надвірній і неха Ісопенко і МАлофій і Олійничук звернуть увагу..............і приймуть міри
а як вони ні)))) повірте міри будуть рано чи пізно
думаєте розповідь про вас пане мирослав закінчилась ? ні
буде продовження
я написав вас з малої букви бо ви вбивці не заслуговують на пошану
тому підіть з посади на рядового і повчіться у Михайлюка
Пане Олійничук прийміть міри
будь ласка
не паплюжте нашу медицину


7 Вася  
0
Таких лікарів садити в тюрму, і довго "лікувати"!

6 antiАндрій  
0
До підлеглих Йосипенка. Ваших пацієнтів все це не має стосуватися. Чому ви маєте збагачуватись за їх рахунок? якщо такі честні то будьте ласкаві візьміть з кожного пацієнта по 1 грн а не по 50 грн, і вам вистачить якраз заплатити "наглющому" Ісопенкові. Так ні ви дрети по повній программі, не зважаючи на те що часто густо ваше лікування шкодить а не допомагає

5 Підлеглі Ісопенка  
0
До antiАндрія
Терпець дійсно урвався. Ісопенко добивається того, щоб кожний лікар передавав йому 100 бакіс в місяць. З заввідділів вимагає ще більше.
Роботи по лікарні ведуться підрядчиками що є близькі до родини Ісопенка. Суми закриваються великі, відкат Славцьо отримує немалий.

4 зазисникам Ісопенка  
0
попробуйте заперечити хоча б один факт наведений у статті і будем вимагати вибачення перед головним у редакції

3 antiАндрій  
0
То урветься терпець не підлеглим Ісопенка, а пацієнтам підлеглих Ісопенка. Бо кожен візит до такого підлеглого коштує мінімум 50 грн. От і притискає де кого Ісопенко, і уривається заробіток його підлеглим, тому і з'являються подібні статті від "обділених долею" медпрацівників.

2 +++  
0
Ісопенко в середині 80-х намагався щоб його прийняли в КПРС. Перший і найвище прапор червоний на парадах піднімав на всіх партійних зборах перший виступав. Мама його дітей всяко унижала та переслідувала, що ходили колідувати і церкву відвідувал. Та це не помогло, бо ніхто не хотів дати Славкові рекомендації для вступу. Тепер йому довірили керувати двома тисячами медиків в районі.
Ще не все розказали, але підлеглим Йосипенка терпець уривається.

1 Андрій  
0
Добре сказано.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024