Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSВівторок, 30-04-24, 06:27:03
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Жовтень » 23 » Свавілля головного лікаря Надвірнянської ЦРЛ
Свавілля головного лікаря Надвірнянської ЦРЛ
09:16:47
Щось досить дивне коїться останнім часом у Надвірнянській районній лікарні. Під елементарне незнання чинного законодавства це не підпадає. Більше схоже на свавілля. Для прикладу досить запитувати виписку з наказу №174 від 11 серпня про відсторонення від виконання посадових обов'язків, виданого по центральній лікарні.
 
"На виконання усного розпорядження начальника ГУОЗ ОДА п. Л. Малофія у відповідності до подання хірурга В. Пилипчука на селекторній нараді від 08.08.08 року по надзвичайній ситуації НАКАЗУЮ:
1. На час оголошення надзвичайного стану в зв'язку із стихійним лихом на території району, відсторонити від виконання обов'язків завідувача відділення хірургії ЦРЛ та районного позаштатного хірурга М. Дроніва"
Наступними пунктами призначено осіб, які мають виконувати ці обов'язки. Та ніде не зазначено причин таких перестановок. Незважаючи на те, що головний лікар Ярослав Ісопенко в час повені ніжився під ласкавим турецьким сонцем, колектив медустанови з честю витримав удар стихії. Хоч електророзподільний пристрій у підвальному приміщені був затоплений, тут моментально запустили автономне постачання енергії в хірургічне та інші відділення. Персонал в екстремальних умовах зробив усе можливе для нормального функціонування лікарні.
Відпочивши на курорті, її керівник після повернення почав із репресивних дій. Чомусь усе його обурювало. Тому розродився наказом, далеким від чинного законодавства.
Для більшості працівників райлікарні є зрозумілим, що в такий спосіб хтось хоче тримати місце завідувача хірургічним відділенням якийсь час вільним. Сам Ярослав Ісопенко, мабуть, теж усвідомлює: на посаді головного лікаря йому не втриматися. Тому облаштовує собі шляхи відступу в крісло "головного позаштатного хірурга району".
Я.Ісопенку не завадило б задля підвищення власного рівня трохи проштудіювати як "Кодекс законів про працю", так і щось на тему етики у ставленні до підлеглих. Тоді, може, не плодив би "оригінальні" накази про покарання й стимулювання підлеглих.

Якось йому на думку спала геніальна ідея, щоб у приймальні головного лікаря були аж дві секретарки. Внесли зміни у штатний розпис, керівник ураз підібрав собі кандидатуру на додаткову посаду. Та незабаром, реагуючи на зауваження перевіряючих, вирішив позбутися однієї секретарки. І під скорочення потрапила та, яка пропрацює на цьому місці з десяток років. Підручна голова профспілкового комітету медичних працівників Н. Толкачова погодила самоуправство Я.Ісопенка.
Що тоді дивуватися, коли лікарів, яких посилають на курси підвищення кваліфікації, головний зобов'язує писати заяви про добровільну відмову від отримання відрядних. У той же час для власних поїздок Я.Ісопенко кошти завжди знаходить.
Володимир ПІДГІРНИЙ.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 3259 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 131 2 »
13 РОМАН  
0
Де АКТ РЕВІЗІЇ КРУ !Пане Йосипенко передайте акт кру нехай люди почитають та зроблять висновок про Вашу порядність ! І з речами на вихід!

12 ПЕТРО  
0
Після повені головни почав активно ремонтувати шпиталь гроші відмивати хату молодій жінці будувати!

11 сам  
0
сам піде

10 Оксана  
0
А обличчя супер самовпевнене, наглувате!

9 арсен  
0
То нехай редакція оприлюднить.На мою думку,вона має їх,або принаймі може без проблем одержати.

8 roman  
0
Шановний Степане ! Лікар не має морального права бути хамом а головний особливо Ніякі організаторські здібності не виправдовують підлі справи Ісопенка Нехай головний оприлюднить акти ревізії КРУ

7 Степан  
0
Потрібно відрізняти людські якості людини та його професійні і організаторські здібності. Що зроблено видно для всіх а які відносини в нього з працівниками - одним словом хам з великої букви

6 арсен  
0
ви праві

5 ntol  
0
Ви не праві. Йосипенко молодець. скажіть, що зробив хоч один . хто займав посаду головного? Дивіться скільки роботи зроблено від часу керування Ярослава Васильовича. Відкрито нове приміщення реанімації, перекрито і поміняно вікна в роддомі., відкриваються ФАПи. Видають медикаменти, які є в наявності. За машину не дорікайте. За своє життя пора вже і придбати машину. Купляйте і ви . Зараз машин "валом".

4 працівник РДА  
0
Ісопенко звичайно хам, але роботу робить

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024