Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSВівторок, 30-04-24, 08:57:48
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Жовтень » 20 » Тіньова зарплата у водіїв таксі
Тіньова зарплата у водіїв таксі
15:10:42


Такий результат перевірки суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб, яку протягом вересня-жовтня цього року спільно провели працівники відділу оподаткування фізичних осіб ДПІ в Надвірнянському районі, управління праці та соціального захисту населення РДА, управління Пенсійного фонду районі і районного центру зайнятості.

У полі зору контролерів СПД, які надають послуги з перевезення пасажирів та служб радіо-таксі щодо дотримання норм трудового та податкового законодавства, виявлення неукладених трудових угод. Тож у жовтні начальник ДПІ в районі Богдан Нагорняк зустрівся підприємцями району та керівниками служб радіо-таксі аби спільно вирішити та обговорити існуючі проблеми. Під час бесіди з керівниками служб досягнуто партнерських домовленостей щодо оформлення всіх дозвільних документів на право заняття підприємницькою діяльністю. Також нагадав начальник ДПІ присутнім і витяг із ст.164 Кодексу України „Про адміністративні правопорушення”, де сказано, що здійснення діяльності без державної реєстрації або без одержання ліцензій на провадження певного виду господарської діяльності, чи без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом, - тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва і сировини.
Податкова служба району радить підприємцям завжди дотримуватись вимог чинного законодавства, адже його порушення завдає шкоди як державі, так і самим порушникам, оскільки штрафні санкції є доволі високими. А такі порушення, як приховування громадянами своїх реальних доходів, виплата працедавцями заробітної плати в „конвертах”, негативно позначається на наповненні бюджету, а відтак може призвести до недофінансування об’єктів соціальної сфери.

  ДПІ в Надвірнянському районі

Категорія: Наші новини | Переглядів: 976 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 5
5 Rex  
0
народ Богдан не самий поганий з чиновників правда і за ним грішки є)))
А хто без гріха хай викладе своє мило звяжусь най мені відпустить)

4 ІВАН  
0
А Ви Z на кого працювали !НАГОРНЯК добрий керівник, людяний На його місці Z і ntol каблучили великих панів, всезнайків,

3 Z  
0
Забув Бодя ,як на Кучму працював?Ніщо мимо не проходить.

2 працівник РДА  
0
Більше б таких керівників як Нагорняк в районі

1 ntol  
0
Нагорняк вже немає до кого вчепитися . Ще хочеш одну хату побудувати? Ти так прощався, коли ішов в Богородчани. А туту раз і знову в своєму місті своїх кришуєш. Нехай його брати подають звіти. Кожен займається діяльністю. Половина родини працює в податковій і веде власний бізнес. Хай скаже скільки разів перевіряв родичів. Це колись виплеве.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024