Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSВівторок, 30-04-24, 03:03:49
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Жовтень » 10 » Пригоди надвірнянських рухівців
Пригоди надвірнянських рухівців
17:25:53
Надвірнянська районна рада з вини її голови Володимира іванчука протягом двох років фігурує в судовому конфлікті. Ще в квітні 2006 місцева організація нашоукраїнців терміново ухвалила рішення про позбавлення повноважень трьох депутатів, які були висунуті кандидатами та обрані за квотою Народного руху України. Таке свавілля обурило тутешній політикум, викликало різку критику брутальних дій новоявлених "батьків району". Скривджені подалися шукати правду в суді.
 
Керівництво фракції НСНУ в Надвірнянській районній раді, переконане в своїй безкарності, оперативно в її склад ввело наступні у виборчому списку кандидатури. Але тут на самовпевнених вершителів чужої долі чекала несподіванка. Суд визнав їхні дії неправомірними, ухвалив поновити усунутих депутатів у статусі. Відтоді Ярослав Лазарко, Микола Стельмащук і Василь Маланюк, а саме про них мова, марно намагаються зайняти свої законні місця в сесійній залі. їхня одісея триває досі.
Довгий час із дивних причин члени територіальної виборчої комісії не могли провести засідання, щоб реалізувати волю суду. Бракувало кворуму. Сценарій типовий і добре відпрацьований в Івано-Франківську. Зрештою, кілька членів виборчої комісії вийшли з її складу, майже на рік паралізувавши цей орган. Бо райрада не поспішала провести заміну. Навіщо команді В.Іванчука депутати, які його криткуватимуть, будуть висловлювати власну думку на стан речей у районі.
Дивує позиція керівників Івано-Франківської обласної та місцевої організацій Народного руху. Вони нічого не роблять, щоб захистити надвірнянських одно-партійців від утисків чиновників. Роман Ткач і Володимир Павлюх зайняли позицію байдужих споглядачів із "крайньої хати". Для одного порівняно з парла¬ментськими пристрастями міс¬цева суєта надто дріб'язкова. Іншому комфортно в кріслі заступника голови Надвірнянської райдержадміністрації. То чи буде він перейматися проблемами рухівців?
Тепер уже достовірно відомо, що зі складу тервиборчкому люди виходили під тиском влади. І саме через адмінресурс до районної ради 2006 року не змогли потрапити представники Партії регіонів, ВО "Свобода", блоку "Відродження", соціалісти. Є підстави вважати, що ці і політичні сили подолали прохідний бар'єр. Та віддані за них голоси перерозподілили на користь блоку В.Литвина таї "ЕКО+25%", яким відвели роль маріонеткових союзників НСНУ. Окремі члени виборчої комісії саме через таку несправедливість написали заяви про вихід із неї.
Поведінкою нинішній голова ради нагадує дрібного феодала, який вважає Надвірнянський район мало не своєю вотчиною. Його мало цікавить думка соратників із помаранчевого табору. Таке зазнайство підтверджує розмови про те, що' існує певна домовленість між В.Іванчуком і представниками потужних фінансово-промислових груп, які й контролюють роботу ради, кооптувавши туди своїх "козачків".
Микола ЛАЗАРОВИЧ.
Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 1161 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 2.5/2 |
Всього коментарів: 341 2 3 4 »
34 РОМАН  
0
іванчук боровся за правду , аколи досягнув посади голови районної ради не хоче рішення суду виконувати ,шукає різні брехливі причини Вова ти служака яників тільки прикривався РУХОМ ,атепер НАШОЮ УКРАЇНОЮ потім перейдеш вЄЦ Там твої ставленики рулюють дуже суперово

33 віра  
0
Ткач уже повідомив,що призупинив членство.Куда тепер дінеться Павлюх.

32 РОМАН  
0
З Павлюха дуже пустий перший заступник ,а про рухівця взагалі немає що говорити Він з Стельмащуком тільки позорить поважну партію !САМОЗВАНЕЦЬ!1

31 гнида  
0
А остання сесія райради доказала,що п.Павлюх не "Рухом" (доречі досить порядною з ідеологічної сторони партіею та багатьма лідерами),А створити якийсь осередок під умовною назвою"ТОРМОЗ" чи "Шлейф" або "Хана усім".Бо цей Сусанін далеко заведе і район та партію

30 гнида  
0
Дивує позиція депутатів райради.Їм давно слід поставити на порядок денний питання недовіри РДА у цілому.Там негацйно потрібно провести майже повну кадрову політику.Оздоровити .

29 ПЕТРО  
0
Гниді Правду пишете , тільки маленьке доповнення ,З Білінської такий заступник , як з клочі батіг! Стельмащук взагалі пусте місце !Павлюх не може зрозуміти чим повинен займатися , А ковалюк у політиці разом з молодківським пачанчиком , як баран у зорях розуміється ! Шовгенюк Івасько молоде , але дуже амбітне! Зварчук вчить культуру читати та до десяти рахувати він вчитель 1-3 класів !Андрейчуконізм ще довго буде в в РДА витати!

28 гнида  
0
І те що ми маємо у даний час напревеликий жаль ,дуже слабку владу у РДА,це якраз плоди праці ,заложені В.Андрейчуком,коли у районі теж спрацював спосіб підбору керівних органів по родоводу кумів,рідні,партійців(КУН) та перебіжчиків,які готові лизати всеі у будь-якому місці,лишень би мати доступ до корита.Окремі керівники відділів поняття немають,за що вони відповідають.Нудяться від безробіття із-за своєї бездарності.А що робиться на біржі,пенсійному фонді,земельному???

27 гнида  
0
Навколо рухівців тема не деже обширна.Один Стельмащук та Павлюх.остання сесія районної ради доказала,що дані можновладці далекі від проблем людських.Щодо їх особистостей-люди як люди.Але щодо посадовців,державних чиновників,ці люди явно сіли не у своє крісло.Волею обєктивних причин,а саме ,не мудрої кадрової політики,яку тоді запровадив В.Андрейчук,та відставленням до призначення на посаду заступника М.Білінської,В.Павлюх замість посади у відділі транспорту і звязку вскочив рангом вище.Що з того маємо-це ми бачимо від безрезультативної,безграмотної роботи п,Павлюх на займаній посаді.Закриються у кабінетах,пошушукаються,а толку ніякого.Авторитету немає,а гонору повні штани

26 ПЕТРО  
0
ГНИДІ Чому мовчиш , а гарно базікав!

25 ПЕТРО  
0
Гниді Коли будуть публікації !

1-10 11-20 21-30 31-34
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024