Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSВівторок, 30-04-24, 06:41:41
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Червень » 25 » ФУТБОЛ В ЯРЕМЧЕ ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ФАРС
ФУТБОЛ В ЯРЕМЧЕ ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ФАРС
15:35:53
22 червня в місті Яремче відбувся принциповий футбольний матч на першість області з футболу. Місцеві Карпати приймали команду Бескид Надвірна.

За допомогою надвірнянських підприємців та за сприяння міського голови на матч було організовано два автобуси з вболівальниками.Крім цього з Надвірної власними авто добралися біля півсотні глядачів. Таким чином з 500 присутніх на матчі глядачів 300 приїхали з нашого міста.
Дуже шкода та гра не виправдила сподівання глядачів, але про це згодом.
За традицією матчі сусідів завжди відзначаються принциповістю та особливою віддачею футболістів.Особливий інтерес грі додавало лідируюче становище обох команд в чемпіонаті області.
В стартових складах команд появилось багато футболістів, які грали разом в одних командах.
Перший тайм зустрічі пройшов при повній ігровій і територіальній перевазі надвірнянської команди. Яремчанці на активні дії Бескиду відповідали грубою грою на яку не належним чином реагував суддя матчу Олег Музика. В підсумку вже всередині першої половини Бескид залишився без свого лідера і провідного футболіста Тараса Данилюка, якого травмував  його колишній товариш по команді яремчанець Мадяр. Бескид вже в першому таймі мав 2-3 гольові моменти. Але в підсумку на перерву команди пішли з сухим рахунком.
Другий тайм став повною протилежністю першого. І не можна сказати, що яремчанська команда стала грати краще. Але на перший план вийшла поведінка судді. Як нам стало відомо Олег Музика не планувався головним арбітром на цей матч. Однак інші кандидати зуміли відмовитись від поїздки в Яремче, а пан Музика як досить молодий арбітр змушений був судити цей важкий матч. Що сталося в перерві невідомо. Чи то суддю купили, чи залякали, а може просто попросили люди яким відмовити він не міг, але те що сталося дальше інакше як антифутболом назвати не можна. В першій же атаці яремачнських футболістів в другому таймі суддя Музика в центрі поля показує одразу червону картку захиснику надвірнянського Бескиду. Після довгих суперечок з арбітром виходів на поле президента ФК Бескид суддя своє рішення не змінив.   З призначеного штрафного удару Карпати відкрило рахунок у грі, а надвірнянці втратили вже другого гравця. Після цього футбол закінчився. Гра перетворилася на бійку з лайками футболістів на суддю та один на одного. В одному з епізодів під час бійки між двома футболістами суддя Музика показав червону картку ще одному надвірнянцю.Таким чином Бескид залишився без третього футболіста. В наступній атаці яремчанці забили другий гол. З таким рахунком матч і завершився.
Глядачі замість цікавого футболу побачили шоу одного актора.Суддя замість того щоб не заважати грати футболістам вирішив сам зіграти основну роль в перемозі яремчанців над надвірнянцами.
Що зовсім здивувало, що інспектор матчу такий собі пан Василь Сікора залишився задоволеним суддівством. Більше того на протести надвірнянців він зауважив, що Карпати перемогли заслежно, а суддя відмінно провів цей важкий матч і заслуговує на подяку(дуже цікаво дізнатися у пана Сікори від кого чекати на подяку судді Мизика).
Після гри команди почали зясовувати стосунки за межами поля. А пан Сікора відзначив в протоколі, що матч був відмінно організований і пройшов на вищому рівні.Склалося враження що цей так званий інспектор всю гру провів на екскурсії по мальовничому місті Яремче, а в кінці гри приїхав на стадіон щоб зафіксувати потрібний йому ( а може не тільки йому ) результат гри.
Підсумовуючи побачене зроблю висновок, що футбол в Яремче нікому не потрібний. При такому відношення до організації матчів, а також до суперника можна надовго залишитись на любительському рівні. Ні для кого не секрет, що команда Карпати відмінно фінансується і це зразу видно за підбором іменитих футболістів. Яремчанці мають непоганий адмінресурс і це видно за призначенням судді на матчі. Однак при такому зверхньому відношенні до команди-суперника неможливо досягти великих успіхів у професійному футболі. А що найгірше надовго втратити повагу у колег футболістів.


Категорія: Наш спорт | Переглядів: 1014 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024