Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 29-03-24, 17:45:33
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Травень » 8 » Осередки політпартій повинні визначитись
Осередки політпартій повинні визначитись
12:05:57

Звернення

          Громадськість міста Надвірна надзвичайно обурена фактом початку будівництва торговельного комплексу в самому центрі, на майдані Шевченка, в безпосередній близькості до міської ратуші, яка є пам’яткою архітектури та окрасою міста. Звертаємо Вашу увагу на той факт, що місту надано статус історичного поселення, (постанова Кабінету Міністрів України від 26.07.2001 р. № 878). Проте грубо порушено права територіальної громади, Закони України та інші нормативні акти, а саме: Закон України «Про основи містобудування», Закон України «Про охорону культурної спадщини», Закон України «Про планування і забудову територій», Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» (порушено регламент проведення сесії міської ради), Земельний Кодекс України, Порядок визначення меж та режимів використання історичних ареалів населених місць, Положення про надання дозволу на виконання будівельних робіт, Постанова Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. № 318, Правила забудови населених пунктів Івано-Франківської області.

          В даний час обгороджено будівельний майданчик та по-варварськи знищено хвойні дерева, готуються до знищення інші зелені насадження.    

          4 травня 2008 року вмісті Надвірна на майдані Шевченка було проведено народне віче, на якому мешканці міста висловили протест проти хаотичної забудови міста та було зібрано близько двох тисяч підписів на підтримку цього протесту.

          Громадська рада звертається до вас з проханням повідомити позицію осередків ваших партій з приводу даної проблеми.

Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 973 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 111 2 »
11 ярослав лесюк  
0
Я поважаю вибір кожноі людини,це її Конституційне право.Негативно ставлюся лише до комуністів-ВОНИ НЕ ВИЗНАЮТЬ ГОЛОДОМОР,ГЕНОЦИТ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ТА НИЩИЛИ РЕЛІГІЮ.Працюю в команді по створенню партії нового типу -на базі молоді.нашого майбутнього.бо старі наскільки заполітезовані та корумповані,їх погляди нажаль уже не змінити

10 Василь  
0
А яку підтримуєте?

9 ярослав лесюк  
0
Доповідаю,безпартійний

8 Василь  
0
Пане Лесюк а яку політичну силу Ви представляєте, чи підтримуєте?

7 depytat  
0
не розумію про що визначатись коли підприєці зібрали всі документи та дозволи для будівництва.

6 ярослав лесюк  
0
тОМУ ТО І ХОДЯТЬ СЛУХИПРО ТЕ,ЩО ТЕПЕРІВШНІ МОЖНОВЛАДЦІ НЕЗНАЮТЬ ЩО РОБИТИ.ЯКЩО ЗАЛИШАТИСЬ НА ПОСАДАХ В РДА -ТРЕБА ПЕРЕХОДИТИ В КОМАНДУ ПРЕЗИДЕНТА.А ЯК ТОДІ З РІДНОЮ ПАРТІЄЮ-ДЕЗЕРТИРСТВО.ВИБІР НА ВАГУ ПОСАДИ.В ТОМУ ТО І ПРОБЛЕМА МІСЦЕВОГО САМОВРЯЛУВАННЯ.ЩО ВИБОРИ ПРОЙШЛИ ПО ПАРТІЙНИХ СПИСКАХ.ЧИНОВНИКИ ВРОДІ Є-КОРИСТІ ПШИК.ТРЕБА ВИКОНУВАТИ НАКАЗИ ПАРТІЇ ТА ЛІДЕРІВ,А НЕ ЯК ВЕЛИТЬ ЗАКОН-НАКАЗИ ВИБОРЦЯ-ТОБТО ВЕЛІННЯ НАРОДУ.

5 Віка  
0
Нажаль у Ю. Тимошенко зараз досить проблем із Секретаріатом Президента і не зможе вона розбиратися з діями окремих членів БЮТ по всій Україні, але, надіюся, що прийде час і всі хто спаплюжив добре ім"я цього блоку своєю "діяльністю"( особливо ті, що при владі)---отримають по заслузі.

4 ярослав лесюк  
0
Повторно!Віка.Вас не тривожить той факт,що прокуратурою району по земельних питаннях порушено кримінальну справу,в тому числі проти працівників РДА.Чиї ж хлопці там працюють.Ось вам і оцінка роботи органів самоврядування на місцях.

3 Віка  
0
Пропонує Прем"єр-Міністр Ю.Тимошенко створити реєстр всіх земель, а продавати землю тільки через аукціони. А хто цього не хоче? Отже поки не наведуть порядок в Києві---бардак продовжуватиметься.

2 CCC0E6C4C0CD  
0
Якщо Громадська рада створена при органах районної влади,то зрозуміло,що проблеми району їх не інтересують.Їм би забронювати місце у міській раді,поки є ще що красти

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024