Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 25-04-24, 12:18:00
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Квітень » 24 » Надвірнянщина ділилася досвідом співпраці органів влади та громадськості
Надвірнянщина ділилася досвідом співпраці органів влади та громадськості
12:19:39

З 14 по 18 квітня 2008 року в рамках румунсько-молдавсько-українського проекту „Посилення спроможності громадянського суспільства у побудові партнерств з органами місцевої влади", що реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини за сприяння Програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Міжнародного Фонду „Відродження”, на Івано-Франківщині з навчальним візитом перебували представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій з Республіки Молдова та Румунії

 

17 квітня під час навчального візиту у Надвірнянський район учасники делегації ознайомились з досвідом діяльності органів влади та місцевого самоврядування, інформуванням громадськості про їх роботу, моніторингом надання державних послуг населенню, в тому числі житлово-комунальних послуг, ознайомились з процесом створення товариств співвласників багатоповерхових будинків, діяльності громадських комітетів. В обговоренні актуальних питань взяли участь заступник голови Надвірнянської районної ради Ігор Середюк, перший заступник голови Надвірнянської райдержадміністрації Володимир Павлюк, міський голова Зіновій Андрійович, заступник міського голови Олег Йосипенко, директор Фонду підтримки підприємництва Надвірнянщини Іван Коцько, завідувач відділу культури і туризму райдержадміністрації Олександр Зварчук.

Під час реалізації проекту Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини налагодила ділові стосунки із румунськими та молдовськими громадськими організаціями, котрі зацікавлені в розробці спільних проектів в контексті транскордонного співробітництва і близького сусідства з ЄС.
Даному візиту передували успішно реалізовані заходи в рамках проекту, а саме візити до м. Кишинева (Республіка Молдова) та м. Тімішоара (Румунія).

В рамках цього етапу проекту було забезпечено розвиток відкритого діалогу між представниками місцевої влади і НДО трьох країн, визначено спільні та аналогічні проблеми, здійснено пошук шляхів до їх вирішення, обговорено позитивний досвід країн-учасниць проекту в галузі формування та діяльності громадських комітетів.

Для довідки:
ПроектПосилення спроможності громадянського суспільства у побудові партнерств з органами місцевої влади" здійснюється за фінансової підтримки програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Міжнародного Фонду «Відродження» за участю трьох неурядових організацій від Республіки Молдови (Муніципалітет Кишенева - Інститут вирішення протиріч INRECO), Румунії (Муніципалітет Тімішоара - Агентство з інформації і розвитку неурядових організацій) і України (Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини). Проект спрямовано на обмін досвідом між представниками місцевої влади і неурядових організацій Республіки Молдова, Румунії і України (Кишинів, Тімішоара і Івано-Франківська область) для заохочення соціальної активності місцевих неурядових організацій і мешканців та покращення здатності громадянського суспільства до просування ефективного управління на місцевому рівні.

Категорія: Наше суспільство | Переглядів: 908 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Ikan  
0
You write so hnseotly about this. Thanks for sharing!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024