Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSП`ятниця, 29-03-24, 17:14:18
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Квітень » 16 » Буковель запрошує на літній відпочинок
Буковель запрошує на літній відпочинок
15:04:38

Шановні друзі,

закінчився зимовий сезон 2007-2008 в країні «Буковель». Попереду наступний 2008-2009, який гостинно зустріне Вас з іще більшою кількістю трас, новими витягами та іншими суто зимовими розвагами. Можемо з упевненістю назвати минулий сезон одним із найкращих в історії нашого курорту, адже цього року ми продовжували бити рекорди, як по тривалості сезону (17 листопада 2007р. – 15 квітня 2008р.), так і по кількості гостей, що до нас приїхали. Ми продовжуємо підтримувати позитивну тенденцію розвитку і за нашими підрахунками цього сезону «Буковель» відвідало біля 1000000 унікальних гостей, як з України, так і з близького зарубіжжя. Вже в минулому сезоні ми стали одним з найулюбленіших гірськолижних курортів для жителів Білорусії та Молдавії. Багато людей приїжджало також з Росії, Румунії, Угорщини, Польщі. Це є незаперечним свідченням того, що наш курорт розвивається у правильному напрямі та стає дійсно міжнародним, стає дійсно улюбленим, стає європейським не по гаслам, а по суті. Хочемо також наголосити, що ми не збираємося «спочивати на лаврах», а будемо продовжувати працювати, розвиватись та покращувати сервіс для наших Клієнтів. Ми дуже цінуємо Вас, Вашу конструктивну критику та пропозиції, тому будьте впевнені, що ні одна з Ваших порад чи обґрунтованих претензій не залишаться поза нашою увагою. Ми працюємо та розвиваємося тільки заради Вас і тільки завдяки Вам.

Але не потрібно прощатися з «Буковелем» до наступного зимового сезону, адже у нас є чим зайнятись в будь-яку пору року і на черзі повноцінний літній сезон (травень-жовтень) зі своїми атракціями та туристичними принадами. Карпати прекрасні в будь-яку пору року, особливо влітку. Туристичний комплекс «Буковель» влітку - це унікальний світ, де немає місця для нудьги. На великій території виросло ціле містечко з сучасною інфраструктурою для активного відпочинку, професійного лікування та розваг. Місто з цілющими мінеральними водами з власних свердловин та сучасним медичним центром. Окрім того, влітку на Вас чекають надзвичайно низькі ціни на проживання та харчування.
 

А яке цілюще карпатське повітря! Воно є унікальним за своїми характеристиками, адже в буковельському повітрі, для прикладу, не можуть жити та розвиватись збудники туберкульозу – доведено науковцями та лікарями. І дійсно, що може бути краще в погожий літній день, ніж подорож карпатським лісом в поєднанні з грибово-ягідним сафарі. Гриби та ягоди ростуть тут у великій кількості і є абсолютно екологічно чистими.
В будь-яку пору року, в будь-яку погоду «Буковель» пропонує своїм Гостям відпочинок та позитивні емоції. Знайдіть час та відвідайте нас з родиною і друзями на вихідних і Ви в цьому переконаєтесь.

Для любителів активного відпочинку «Буковель» пропонує оренду роликів та гірських велосипедів. Розроблені спеціальні велосипедні маршрути, що при бажанні забезпечать Вас адреналіном та розкриють красу карпатських гір. Розроблені спеціальні одноденні пішохідні маршрути, організовуємо сплави по гірських річках.

На «Буковелі» Ви можете не тільки добре відпочивати, але й продуктивно працювати, як кажуть, поєднати приємне з корисним. Вже стало доброю традицією для багатьох відомих компаній проводити на нашому курорті корпоративні з’їзди, конференції, відзначати певні дати. І дійсно, на Буковелі є все для цього: розвинута готельно-ресторанна інфраструктура, сучасний та зручний конференц- зал на 100 місць, сучасне презентаційне обладнання, послуги кейтерингу і, що важливо, атмосфера, яка надихає, сповнює душу силою та оптимізмом. За бажанням клієнта ми можемо організувати як насичену культурну програму, так і тренінги, які відбуваються в ігровій чи офіційно-діловій формі. Проведення корпоративних заходів на «Буковелі» користуються значним попитом, тому бажано замовляти їх наперед.

Літній «Буковель» запрошує Вас у світ відпочинку та оздоровлення. Оздоровлення тіла та душі.

Категорія: Наш туризм | Переглядів: 2331 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 аліна  
0
відпочинок

1 аліна  
0
літній відпочинок і ціни

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024