Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСереда, 24-04-24, 06:59:24
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [141]
Наша влада [166]
Наша культура [96]
Наше суспільство [177]
Наше здоров"я [11]
Наш спорт [68]
Наш туризм [15]

Головна » 2008 » Квітень » 7 » ПРОТЕСТ самозахопленню громадських земель
ПРОТЕСТ самозахопленню громадських земель
12:12:13

                                                                                                                                                              ПРОТЕСТ

                                                                                              самозахопленню громадських земель в охоронній зоні річки Бистриця Надвірнянська

 

                Координаційна  рада політичних партій та громадських організацій Надвірнянського району на черговому засіданні 18.03.2008 року одноголосно прийняла рішення про висловлення  протесту самозахопленням громадських земель в охоронній зоні річки Бистриця Надвірнянська  громадянами Стиценко Л.А. та Хоптою В.І. і підримує дії Надвірнянської міської ради по зупиненні даних неправомірних дій вказаних осіб.

                Одночасно інформуємо громаду міста Надвірна, що міська рада неодноразово сесійно зверталась до контролюючих та правоохоронних органів області зупинити дике самозахоплення  берегів річки Бистриця, однак ефективних дій не прийнято. Натомість пани Стиценко та Хопта не тільки  не зупинили самозахоплення, а продовжують самозахоплення території, самовільно переносять дороги, без відповідних  дозвільних документів розпочинають будівництво споруд.

                Тому, як останній і законний захід по зупиненню самозахоплення 6 березня 2008 року Надвірнянською міською радою було подано позовну заяву до Надвірнянського районного суду, який маємо надію винесе справедливе рішення і поверне громаді можливість надалі вільно користуватись та відпочивати  на мальовничих берегах річки Бистриця Надвірнянська, а громадянам, які нехтують українські закони, інтересами громади, самовільно обгороджують трьохметровим парканом 3,5 гектарів  громадської землі буде дана належна оцінка.

                Звертаємось до всіх державних  органів та посадових осіб району зупинити тиск на місцеве самоврядування  та громаду міста  із цього питання.

                Прізвища людей і посадових осіб, які допомагали або закривали очі на це ганебне нехтування інтересами громади міста Надвірна ми будемо  відкрито озвучувати у  засобах масової інформації. Таким особам треба сказати ГАНЬБА!

Голова координаційної ради

політичних партій та громадських організацій

Ярослав Лазарко

19 березня 2008року.

Категорія: Наші новини | Переглядів: 2978 | Додав: nashe-misto | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 401 2 3 4 »
40 Макс  
0
А чо ніхто не напише що це сайт Михайла Андрійовича, а допомогає йому цьому Міша програміст хрєнов

39 Софія  
0
Ще раз, про мій інтелект не Вам судити, "якісь" люди! Ви б свою сім ю так назвали, за будь-яких обставин?

38 для якоїсь Софії  
0
Принижувати мешканців міста , в яке ви припхалися невідомо звідки, невідомо якого ви роду-племені----може тільки тупа і обмежена, зла на ввесь світ людина. А проклинати , взагалі , може тільки безбожник. Невже не знаєте, що то величезний гріх? Про вашу грамотність навіть і писати не хочеться---візміть книжку за 5-й клас і повчіться перед тим, як щось шкрябати. А завидки тут ні до чого--просто держслужбовці( міський архітектор, працівники земельного відділу міськради та району... ) чомусь дуже поблажливо ставляться до сімейки зайд, які нагло прихопили собі землі , де завжди відпочивали і теперішнє, і попередні покоління надвірнянців. Але цей гріх теж вилізе боком всім причетним---нічого в цьому світі безслідно і безкарно не буває.

37 Софія  
0
ВАМ ГАНЬБА, ВИ МАЄте великиий гріх!!!! Щоб ВАША РАДА у пеклі згоріла, потвори ВИ завидливі! Самі ліниві і голі, а іншим завідуєте!!!!!! Тварини Ви, а не люди!!!! Це все на Ваших дітях відіб ється Шановні учасники РАДИ, Ви не судіть нікого, а на себе дивіться!!!!

36 Петро  
0
Пане Михайле, Андрійовичу, не пишіть коменти від чужих людей. І це дурна звичка комусь пришивати негативного ярлика. Свідчить, про те що дописувач сам його має...

35 василь  
0
ТИ краще ПЕтре_підре розкажи сам про себе скільки ти людей обікрав та оббамбусив.ти ж авторитет

34 Петро  
0
Пане Михайле - ви злодій, бо обікрали людей і цим все сказано

33 Михайло Андрійович  
0
Не зрозуміло на чійому боці Микола Іванович!
В тому, що Мажак публікує тексти рішень не вбачаю чогось поганого.

32 Микола Іванович  
0
Звертаюся до Романа Можака, здоровий хлоп, а в дитячі забавки бавишся сину. Міську Андрійовичу не дивно, а от ти б зайнявся серйозними речами краще, а не писати пости старих пердунів у неті

31 Михайло Андрійович  
0
Модератор цього сайту також мудрує довго над тим, пропускати коментар чи ні. Та я не дивуюся, бо з модератором ми знайомі давно. Кілька моїх коментарів таки "випало". Доводиться пробивати таку собі інформаційну блокаду іншими способами.

1-10 11-20 21-30 31-40
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту


Реклама


Статистика

Copyright MyCorp © 2024