Головна Наше місто НАДВІРНА Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСубота, 20-04-24, 06:11:44
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Тематичні розділи » Інше » Технологія будівництва ТЕРМОДІМ (ТермоДім. Виробництво ТермоБлоків з пінополістиролу)
Технологія будівництва ТЕРМОДІМ
panoramaДата: Неділя, 26-10-08, 00:31:25 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
http://www.termodim.com.ua
ТермоБлоки з пінополістиролу для будівництва споруд по технології ТермоДім.
Рядові, торцеві, 1000х250х250 мм, ПСВ-С-35.
Виробництво: Івано-Франківська обл., Рожнятівський р-н, смт. Перегінське. Доставка.
Тел: (067)313-55-88, (097)641-46-43, (03474)97-1-99, e-mail: panorama-bud@ukr.net, ICQ 484674019

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО ТАКЕ ТЕРМОБЛОКИ?

В основу будівельної системи ТЕРМОДІМ закладений принцип дитячого конструктора, тільки функції об'ємних елементів тут виконують спеціальні будівельні деталі - ТЕРМОБЛОКИ, що дають можливість швидко й легко зводити капітальні будинки різної форми без застосування дорогих підйомно-транспортних вузлів і механізмів.
Будівельна система ТЕРМОДІМ призначена для зведення таких елементів будинків, як стіни, перегородки, а конструкція ТЕРМОБЛОКІВ дозволяє ідеально витримувати геометричні розміри й герметичність.
ТЕРМОБЛОКИ, що відіграють роль незнімної опалубки, виготовлені зі спіненого полістиролу й мають порожнини, які в процесі будівництва армуються та заповнюються бетоном. У такий спосіб в ході однієї технологічної операції споруджується монолітна залізобетонна стіна, обрамлена із двох сторін тепло-, звуко- і гідроізоляційною оболонкою. Для заливки застосовується звичайний бетон, наприклад, марки 300 з фракцією щебню 1,5-2,0 см. Ніякі додаткові добавки до бетону, а також вібрації бетону не потрібні.
Пінополістирол - це екологічно чистий матеріал, не виділяє ніяких шкідливих для людини та її оточення речовин, що підтверджується документами про його екологічну чистоту. Свідченням тому є широке застосування полістиролу як пакувального матеріалу для харчових продуктів.
Стіна ТЕРМОБУДИНКУ товщиною 25 см за здатністю зберігати тепло еквівалентна цегляній стіні товщиною 1,8 метра!!!
Пінополістирольна стіна, як і дерев'яна, має здатність "дихати". Для виробництва ТЕРМОБЛОКІВ використовується пінополістирол марки ПСВ-С з добавками, котрі не підтримують горіння. В Україні будівництво ТЕРМОБУДИНКІВ із пінополістирольних блоків незнімної опалубки регламентовано Державними будівельними нормами ДБН В.2.6-6-95.
Будівельна система ТЕРМОДІМ прекрасно зарекомендувала себе у багатьох країнах світу та різних кліматичних умовах. За розрахунками фахівців гарантійний термін служби конструкцій становить 120 років. При цьому строки будівництва і вартість експлуатації ТЕРМОБУДИНКІВ у 2-3 рази нижчі за строки будівництва і вартість експлуатації будинків, що побудовані за традиційними технологіями.
Будівельна система ТЕРМОДІМ призначена не тільки для зведення індивідуальних, блочних і багатоповерхових житлових будинків, але і шкіл, лікарень, дитячих садів, готелів, підприємств харчування, виробничих цехів, складів, овочесховищ, холодильників, гаражів, сервісних центрів, та ін., що відносить її до розряду універсальних будівельних систем.
За діючими на сьогодні нормами в Україні дозволено будівництво ТЕРМОБУДИНКІВ висотою до 5 поверхів включно.

Докладна інформація на нашому сайті http://www.termodim.com.ua
Сподіваємося, що вона буде корисною як для приватних забудовників так і для будівельних компаній, зацікавлених в економії матеріалів, коштів та у спорудженні капітальних будівель у надзвичайно короткі строки.

З повагою,
ТОВ "Панорама-Буд"
http://www.termodim.com.ua


ТермоДім. Виробництво ТермоБлоків з пінополістиролу
 
Форум » Тематичні розділи » Інше » Технологія будівництва ТЕРМОДІМ (ТермоДім. Виробництво ТермоБлоків з пінополістиролу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024